Handy Cafe Küçük Bi Sorun?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

handy cafe kullanan ve ya kullanmıs olan müridler şöyle bi problem var mesala masa 10 simgesine sağ tıklayıp saat-zamanı kısıtla deyince süre yazmak için çıkan yer ne olduysa pasif duruma geldi ama yalnızca 2 bilgisayarda bu şekilde.Resetledim ama aynıo var mı çözümünü bilen??

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

zamanında kurdum netcafelere 1-2 kez bu programı. ama sorunu tam olarak anlamadım. birebir görmek lazım. ama bence en kolayı clenti kaldır tekrardan kur olsun bitsin.

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

oliWeR bunu yazdı:
    -----------------------------

zamanında kurdum netcafelere 1-2 kez bu programı. ama sorunu tam olarak anlamadım. birebir görmek lazım. ama bence en kolayı clenti kaldır tekrardan kur olsun bitsin.

-----------------------------

sağolasın hocam bi deneyelim bakalım..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

lanet bir program bende bunu kullanıyorum durmadan üyelikler silinip hata vermesi beni çileden çıkartıyor :) server dosyasındaki utilse gir oradan simit simgeli programcığı çalıştır dbleri onar o zaman çözülür kardeşim.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
Toplam Hit: 1875 Toplam Mesaj: 4