folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Haneye Tecavüzden Komşumu Bıçaklayabilirim? Sonuç Nolur?

Haneye Tecavüzden Komşumu Bıçaklayabilirim? Sonuç Nolur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

Beyler ciddi bir konu açıyorum geyik yapmayalım, sabah komşu gelip kapıyı çalmış adam ya bildiğin tehtit etmiş. Yok tüfekle gelirim, yok ya ben ya siz ölürsünüz vs. ben bu adamın anasıı avradını.. farz oldu artık, evdeki elemanlar muğlalı denizlili hayatı boyunca kavga etmemiş insanlar hak veriyorum tırsmaları normal. Ama ben bunu adamın yanına bırakmam, adamı çağıracam kapıma diyeceğimi diyecem.. ha artistlikmi yapmaya başladı? karşılığını vericem.. olurda o sıra eve girerse (kapı ile salon arası 1 metre) salona kadar bacağından götü.. bıçaklıcam.. göz var nizam var şimdi hava atmanın lüzümü yok ben 20 yaşındayım ama 34 yaşında sığır gibi.. bıçaksız kendimi koruyamam bu bi gerçek, ama evime giripte üzerime saldırırsa delerim onu.. sonuçta ne olur? haneye tecavüz ettiği için nevsi müdafa sayılırmı? yoksa cezai işlem banamı uygulanır?

dört kişilk bir öğrenci evindeyim. adamın bizi sinirlenmesi tamamen kendi götlüğü.. o konuda sıkıntı yok yani haklı değil.

Mod : Burası Vukuatlar bölümü değil, konuyu açana yardımcı olabilecek hukuki verileriniz varsa sunarsınız.Yoksa "adamın götüne bıçak sok hoca" gibi tavsiyeleri vukuatlar bölümünden yapınız. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

WAlla hocam hırsıza bile yatak odasındayken müdahale şansın varken bu durumda sanmıorum ki yırtabilesin eğerki tabi dediklerini yaparsan.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Sen bi kere adam yaralamışsın hocam, mahkmeye kadar içerdesin diye biliyorum...

Sonra olursa tutuksuz yargılanmana devam edilir...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek

tehdit varsa polise git.boktan bi adam (belliki) yüzünden hayatını riske atma.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

bu tür adamlar dayaktan anlamaz oluyor genelde. Çözüm basit ve etkili. Evinin girişine görünmüycek biyere bi kamera kuruyosun adamı eve çağırıyosun az dayak yiyosun.Sonra mahkemeye gidip maddi manevi tazminat davası açıp adamı süründürüyosun....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

artık hakaten tak etti yaa ne çektiğimi bilseniz.. öğrenciyiz diye sanki orospu çocuğuyuz aq.  konu ne biliyormusunuz? apt. ortak elektriğini yatırma sırası bizde daha 5 gün oldu geleli.. ilk gün geldi adam yatırın dedi.. "tamm abi ver faturayı hallederiz" dedim. bugün gelmiş ondan tehtit etmiş. nie yatırmıyorsunuz diye. ayın 15 inde çıkıcaz burdan ondan götü tutuştu kaçıcaz zannediyo. ulan 20 tl be. 20 tldenmi kaçıcaz. sanane arkadaşım sıra bizde değilmi ben cezası geldikten sonra yatırcam alla alla. 5 gün geçikmesinin sebebide finaller var vakit olmuyo dişarı çıkmaya.. ama bunu onun yanına bırakmıcam..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

burada kalkıp da "hadi bıçakla bişey olmaz yırtarsın" dersek bunun günahını da vebaline de ortak oluruz. ayrıca azmettiricilikten suça da teşvikten ceza-i müeyyideye maruz kalabilirsiniz dikkat.

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Kardeşim kesinlikle git savcılığa suç duyurusunda bulun tehdit ediliyorum diye Allahını seviosan 20 Tl den mi kaçıoruz diosun 20 Tl için adam bıçakladığına değermi değecekmi saçmalama daha 20 yaşındasın hayatının bütün aşamalarında karşına çıkacak birşey yapayımmı diye foruma konu açıyosun bu kadar basitmi adam bıçaklamak öldürmek öldürmeye teşebbüs etmek ? Saçmalama lüfen tembelliği bırak git savcılığa suç duyurusunda bulun ölüm tehdidi aldığını belgele bi kulağını çeksinler daha yaklaşamaz saçmalama lütfen yok bıçaklıyayım mı yok öldüreyim mi İnsan hayatı bu kadar kolay mı geleceğini yakmak bu kadar kolaymı git Hakkını ara git suç duyurunu yap kazmayla kazma olunmaz biraz devletine hukukuna güven ondan destek bekle her işimizi kendimiz halledecek olsan ortalığın halini bir düşün duyarlı bir vatandaş gibi git kanuni yollardan hakkını ara 20 tl için bu buraya yazılırmı şimdi Allahını seviyorsan ?

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

git cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulun sen uğraşma.Mahkeme celbini görünce o özüre gelir.

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Dökümanı Oku: http://www.tahribat.com/Dokuman-Hukuk-Mesru-Mudafaa-237/

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 4020 Toplam Mesaj: 11