Hangi Araba....
-
Arkadaşlar ben 2. el bir araba almayı düşünüyorum , 2006 ya da 2007 seat leon , 2006 - 2007 ford focus 1.6 TDCI tercihlerim.
fakar arabalar hakkında hiç bilgim yok performanslarıı , ne kadar yakıyor, parçaları çok pahalımı.
eğerr ilgilenen ve bilen arkdaşlar varsaa hangi arabayı almam konusunda tavsiyede bulunabilirmi sonra pişman olmak istemiorm ....?
-
2.El Araba İçin Söyleyeceğimiz Şeyler Ne Kadar Yararlı Olacakki :) Motoru Temizmi Değilmi Burdan Söyleyemeyiz O Yüzden
Hiç Bir Bilgin Yoksa Yanına Bilen Birini Al Git Bak İki Arabayada
İnternette İki Modeli Karşılaştır Ama Ben Olsam Leon Alırdım.. -
Ben focus alırdım. Ford araba kaliteli arabadır. Seat neymiş ki. Hiç sevmem, binmem, binene de yan yan bakarım, çok da yadırgarım...
-
seat leonun siyahı göze çarpıyor ve hoş bir araba, otomobil hakkında fazla bilgin yoksa tanıdığın oto tamirci gibi bir ustayı yanına alıp ona göre alabilirsin. araba alırkende arabanın borcu ve icralı olmadığına dair belgeleride al hoca.
-
hocam görünüş olarak seat leon muhteşem tam bi manita arabası :D
ama ford alırsan çok yakar söyliyim hele ki benzinli 250 lira yakıyo namussuz :D
bence seat leon genç işi onu alırdım :F
-
leonun dizeli yok zaten :S benzinlisidee 200 ykr yakıyomuş fakat emin değilim ,
ford hakkında hiç bilgim yokk ama dizelini alıcam ,
-
olaya performans acisindan bakarsan SeAt derim)) cunki icnde audi motoru barindiriyor)) ki benzinli olmasi bi dezavantaj.. ki bi seatin yeni model olmasi lazim.. yolda benim peugeota kok sokturduugunu ii hatirliom.. parcalarini bilmiorum belki seat az daha pahalidir parca bakimindan=) ama ikiside yakit konusunda cimri deildir)) ikiside alman makinasi=)