Hangi Bankanın Altın Hesabını Tavsiye Edersiniz ?
-
Merhabalar birikmis bir para var bunu altın gibi bir seye cevirip harcanmamasını saglamak ıstıyoruz acıkcası.
Bankalar komısyon alıyolarmıs aylık acaba en uygunu hangısıdır bilenler onerebilirlermi
Yatırılacak mevla 900--1000 tl arası ?
-
mebla küçük dostum herhangi bir bankanın altın hesabına verin tabi altına altın verecek şekilde, en iyi veren bankayla en kötü veren banka 1000tlde ayda 1 lira oynar.
-
hoca oncelikle mevla degil, mebla.
diledigin altin hesabina yatirabilirsin, zira bankalarin altin hesabi vadeli degil. halk bankasini oneririm, katakulle olma ihtimali en az banka. cunku devlet
-
alım-satım arasındaki komisyonun en düşük olduğu banka türkiye finans sanırım bir de garanti bankası var.
türkiye finans ta 1 gram altın için 0,55 0,60 krş gibi bir ücret alır
bu ücret halkbankta 0.85 falan.
dikkat etmen gereken kısım "hesap işletim ücreti".. kuveyt türk bu ücreti almıyor. diğer bankalar da 50 lira civarı kesinti yapıyor yıllık..
kısaca , hesap işletim ücreti almayacağı sözünü veren herhangi bir bankaya yatırman uygun olur. meblağ çok yüksek olmadığından yukarıda yazdıklarım sadece küçük detaylar.
-
mizahi bunu yazdı
diledigin altin hesabina yatirabilirsin, zira bankalarin altin hesabi vadeli degil. halk bankasini oneririm, katakulle olma ihtimali en az banka. cunku devlet
hocam düzeltmişsin ama sen de yanlış yazmışsın, meblağ olacak doğrusu
-
bukalemun bunu yazdımizahi bunu yazdı
hocam düzeltmişsin ama sen de yanlış yazmışsın, meblağ olacak doğrusu
cok yasa
-
garantiden açıp ıkı tanede otomatik odeme talımatı verınce kesılmıyor biliyorum
-
Bosluk bunu yazdı
garantiden açıp ıkı tanede otomatik odeme talımatı verınce kesılmıyor biliyorum
Doğrudur hocam.Ben p.tesi gidip konuşcam Garanti ile nedir ne değildir öğrenelim.Evde yatacağına bi işe yarasın...