folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hangi Bankanın Altın Hesabını Tavsiye Edersiniz ?

Hangi Bankanın Altın Hesabını Tavsiye Edersiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Merhabalar birikmis bir para var bunu altın gibi bir seye cevirip harcanmamasını saglamak ıstıyoruz acıkcası.

Bankalar komısyon alıyolarmıs aylık acaba en uygunu hangısıdır bilenler onerebilirlermi

Yatırılacak mevla 900--1000 tl arası ?

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

mebla küçük dostum herhangi bir bankanın altın hesabına verin tabi altına altın verecek şekilde, en iyi veren bankayla en kötü veren banka 1000tlde ayda 1 lira oynar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

hoca oncelikle mevla degil, mebla. 

diledigin altin hesabina yatirabilirsin, zira bankalarin altin hesabi vadeli degil. halk bankasini oneririm, katakulle olma ihtimali en az banka. cunku devlet

All I need is a possibility.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

alım-satım arasındaki komisyonun en düşük olduğu banka türkiye finans sanırım bir de garanti bankası var.

türkiye finans ta 1 gram altın için 0,55  0,60 krş gibi bir ücret alır

bu ücret halkbankta 0.85 falan.

dikkat etmen gereken kısım "hesap işletim ücreti".. kuveyt türk bu ücreti almıyor. diğer bankalar da 50 lira civarı kesinti yapıyor yıllık..

kısaca , hesap işletim ücreti almayacağı sözünü veren herhangi bir bankaya yatırman uygun olur. meblağ çok yüksek olmadığından yukarıda yazdıklarım sadece küçük detaylar.

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

diledigin altin hesabina yatirabilirsin, zira bankalarin altin hesabi vadeli degil. halk bankasini oneririm, katakulle olma ihtimali en az banka. cunku devlet

hocam düzeltmişsin ama sen de yanlış yazmışsın, meblağ olacak doğrusu

There is no life without struggle
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    bukalemun bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

hocam düzeltmişsin ama sen de yanlış yazmışsın, meblağ olacak doğrusu

cok yasa

All I need is a possibility.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

garantiden açıp ıkı tanede otomatik odeme talımatı verınce kesılmıyor biliyorum 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

garantiden açıp ıkı tanede otomatik odeme talımatı verınce kesılmıyor biliyorum 

Doğrudur hocam.Ben p.tesi gidip konuşcam Garanti ile nedir ne değildir öğrenelim.Evde yatacağına bi işe yarasın...

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
Toplam Hit: 1041 Toplam Mesaj: 8