Hangi Bluetooth ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Arkdaşlar kafama bişey takıldı 

İş yerideki laptopta BT dan cep telefonumu eşleştirince  aygıtlar bölümünden üstüne çifttıkladığımda bi sürü güzel özellik açılıyor dosya kasör transfer edebiliyorum nilgisayarı mikrofon kulaklık oalrak kullanabilyoum.. cepteki müzği laptoptandinleyebiliyosum, klavyeden numara çevirip arabiliyorum bi dünya şey..

Fakat masa üstü bilgisayardan  usb BT ile bağlandığımda ne o hizmet ekranı çıkıyo ne o dediğim güzell özellikler..

USB BT nası özellkşerde olamlı ki bunlar olsun?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

özellikten ziyade kurulu işletim sistemi & driver & program'dan kaynaklıdır bence.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Laptop Vin 7 home premium 64 ç lenovo y550

desktop vin7 ultimate 64

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

bluetoot cihazinin driverini internetten arat ve butun uygulamalariyla beraber kur daha sonra masaustune soyle bi kisayol olustur

C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\BTWUIExt.exe

daha sonra o kisayol dosyasini sag tik ozellikler de ve hedef kisminda yukarida yazan yerin su sekilde degistir

"C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\BTWUIExt.exe" /deviceAddr=xxxxxxxxxxxx      xxxx yazan yer senin telefonunun bluetooth mac adresi olacak ogrenme yolu

telefon modeli special codes  olraka googleda aratmak sorunun cozumu saniyorum bu sekilde ama ilk soyledigim bluetoot cihazini mutlaka pc ye kurman gerekiyor yani windowsun tanidigi generic driver ile o ozellikleri calistiramassin

delimiyim ben?
Toplam Hit: 760 Toplam Mesaj: 4