Hangi Bluetooth ..
-
Arkdaşlar kafama bişey takıldı
İş yerideki laptopta BT dan cep telefonumu eşleştirince aygıtlar bölümünden üstüne çifttıkladığımda bi sürü güzel özellik açılıyor dosya kasör transfer edebiliyorum nilgisayarı mikrofon kulaklık oalrak kullanabilyoum.. cepteki müzği laptoptandinleyebiliyosum, klavyeden numara çevirip arabiliyorum bi dünya şey..
Fakat masa üstü bilgisayardan usb BT ile bağlandığımda ne o hizmet ekranı çıkıyo ne o dediğim güzell özellikler..
USB BT nası özellkşerde olamlı ki bunlar olsun?
-
özellikten ziyade kurulu işletim sistemi & driver & program'dan kaynaklıdır bence.
-
Laptop Vin 7 home premium 64 ç lenovo y550
desktop vin7 ultimate 64
-
bluetoot cihazinin driverini internetten arat ve butun uygulamalariyla beraber kur daha sonra masaustune soyle bi kisayol olustur
C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\BTWUIExt.exe
daha sonra o kisayol dosyasini sag tik ozellikler de ve hedef kisminda yukarida yazan yerin su sekilde degistir
"C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\BTWUIExt.exe" /deviceAddr=xxxxxxxxxxxx xxxx yazan yer senin telefonunun bluetooth mac adresi olacak ogrenme yolu
telefon modeli special codes olraka googleda aratmak sorunun cozumu saniyorum bu sekilde ama ilk soyledigim bluetoot cihazini mutlaka pc ye kurman gerekiyor yani windowsun tanidigi generic driver ile o ozellikleri calistiramassin