Hangi Driverların Benim Olduğunu Nasıl Anlayabilirim?
-
ben şimdi nlite programıyla bi format dvd si oluşturmak istiyorum. bi driver cd'm var bütün driverlar orda.
cd'nin anadizinindki setupı çalıştırınca lazım olanları kendi kuruyordu. şimdi nlite programının sürücüler bölümünden cdyi gösterdim. 100'e yakın driver buldu.
bunların hangisinin bana gerekli olduğunu nasıl anlayacağım?
-
cd nin içinde gir driver dosyası olur genelde ordqaki drıverlar xp için olanları senindir zaten çoğu drıver cd lerinin autron ekranının baş sayfasında yüklenmemiş drıverlare çıkıyo sen onların hedefini bulacan
-

bu kadar driver var cdnin içinde hangileri benim anlamanın kolay bi yolu. yok mu? bilgisayarımda kurulu olanları öğrensem yeticek.
@Moon_Shine everest gösteriyosa hepsini kurarım
-
hocam nlite programını biliyo musun sen formattan sonra kurmak istediğin driverları programları falan ekliyosun o kuruyo hepsini otomatik. işte bunun için lazım
-
evet buldum sonunda. bu programı indirip kurduktan sonra sağ taraftaki "fast collect" butonu ile sisteminizde kurulu olan sürücüleri görebilir yedekleyebilir ve güncelleyebilirsiniz.
-
driver magican diye proğram var hoca onnu kur onla yedekle driverları ondan sonya nereye yedeklediysen oaryı goster nlite a okadar
Toplam Hit: 853 Toplam Mesaj: 6