folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hangi Harici Dvd Yazıcıyı Alsam ?

Hangi Harici Dvd Yazıcıyı Alsam ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Arkadaşlar benim dvdrw malesef bozuk laptop kullanmaktayım.Diyorumki dahili almim nasıl olsa takmayı bilmiyorum.Harici alim başka bilgisayarlardada kullanırım diyorum.Şimdi 3 model var hangisini almalıyım sizce.Özellikle hiçbir cd markası seçmeyen en iyi okuyup yazabileni seçmek istiyorum bana bir akıl verirseniz iyi olur.Bunlardan bir tanesi PHILIPS bir tanesi Samsung bir tanesi LG yorumlarınızı bekliyorum.Yada başka önericeğiniz varsa oda olabilir.Modeller ise aşağıda..

PHILIPS

Samsung

LG

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    philips.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    lg rulazzz

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Al işte Birini Hepside Aynı şey nede olsa. Burada Her kes Bi telden çalar. Kafan Büsbütün Karışır.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Hangisini alırsan al ama harici adaptör kullanmasın. Bir mağazada görüp al bence ya da internette araştır adaptör kullanmadığından emin olduğunu al. Philips'i de pek tavsiye etmem birkaç sene önce dahili olanını kullanmıştım çok memnun değildim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    Lgden ŞaŞma Kötüye Bulaşma = )

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
Toplam Hit: 1056 Toplam Mesaj: 6