Hangi Harici HDD (2,5'' - 3.5'')
-
Bir arkadaşa 2 TB lık Harici HDD alıcaz ...
Bana kalsa 2,5 al dıyorum taşımak için kolaylık olur vs ama o Arşiv (Film - Muzık) yapmak için kullanacak PC başında duracak alet yanı , nette arastırdım kimisi 2,5'' iyidir dıyor kimisi 3,5'' iyidir dıyor ...
Siz Hangısını Önerırsınız?
Aklınızda Olan UYGUN FİYATLI Model , Örnek , Fiyat , Vss Varsa Paylaşırsınız Sevınırız... -
Up Olsun ...
-
markası wd olsun
-
WD Olsun + 7200RPM olsun + 64Mb onbellek olsun + USB 3.0 olsun + Hangisi en uygun fiyatlı ise o olsun
-
2,5 al hocam, 3,5 elektirikli amk yanma tehlikesi felan filan sıkıntılı. kendimden biliyorum yandı harici, yanlış fiş takma yüzünden :D
diğerinin de bi ihtimal var ama elektirikliye göre çok iyidir. yamuluyosam düzeltin.
-
Jubei bunu yazdı
WD Olsun + 7200RPM olsun + 64Mb onbellek olsun + USB 3.0 olsun + Hangisi en uygun fiyatlı ise o olsun
Hacu ozellikleri biliyorum zaten :-)
En iyi disk nasil olur bu dediklerinle olur ama tasinabilirler ve 3,5" arasinda bayagi fark var , ki bu saydiklarinin tasinabiliri dunya para ...
Ben diyorum 3,5" alsak , 7200rpm olsa , 64mb olsa elektrikli olsun sorun degil zaten pc nin.yaninda durur en azindan ucuz olur ... :-)
Olmaz mi?
Bu arada Seagate , falan fisss mi? Bikac kisi Western Digital yazmis :-)