folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Hangi Illustratör Programı Kullanıyorsunuz

Hangi Illustratör Programı Kullanıyorsunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Merhabalar, yalnızca makalelere figür hazırlarken, datalarımızı görüntülerimizi düzenlerken ve sonuç ya da metotlarımızı illustre ederek flowchart oluşturmamı sağlayacak bir program arıyorum. Normalde adobe illustratöre başlayacaktım ancak cract sürekli sıkıntıo oluyor macosda.

bu ihtiyaçlarımı görebilecek nispeden daha kullanıcı dostu ve eğitim içerikleri de yeterli olan hangi programı önerirsiniz diye sormak istedim. Yabancı bir kaç videoya yorum yaptım inkspace genel manada en çok önerilen oldu. onun haricinde diğer bulduklarım vectornator, gravit, afinity designer oldu.

sizce hangisine başlamalıyım. profesyonel gitmeyeceğim. Hazır iconları bulup düzenliyorum sadece.

https://bioicons.com/?query=

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

tam adobe yazacaktim ki hemen rota degistirip corel draw önereyim.

ancak sevdigimden degil hatta gicik oluyorum hic yildizim barismadi bu programla.kullanimini adobe dan sonra ferrariden murat 131 e binmis gibi bir his veriyor :) ama delisi cok.

is arkadaslarim bayilirdi. istanbuldaki cogu matbaa  corel dosyasi gonder yoksa basmam diyordu. onlarda ayri bir manyakti :)

bir dene istersen 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 532 Toplam Mesaj: 2
illustrator adobe illustrator inkspace