Hangi İnternet Paketini Seçmeyelim
-
Selam Arkadaşlar.
İnternetim şuan 4 gb kotalı ayda yaklaşık 50-60 civari ödüyorum.Artık sınırsız'a geçmenin vakti geldi.Sizce hangi
internet paketlerini almalıyım ?
netlimitsiz 8 mbps kadar alırsam 15 gb geçtikten sonra 512 kb düşüyomuş.
1 Mbps limitsiz tarifesini mi alayım ?
1 Mbps ile 8 Mbps kadar arasında ne farkı var artıları neler eksileri neler ?
Ücretlerini de belirtirseniz sevinirim.
Ayrıca 4 gb kotalı kullanıcısıyım download hızım 26 kb (: -
sabah akşam indirirm aylık 100 gb dan aşşa kotam olmaz diyersan 1 Mbit sınırsız derim ama Yok 15 gb tı kolay kolay geçmem benden başka Çok kullanan yok dersen 8 mbit e kadar olanı al.
*1mbit de indirme hızın en fazla 110 Kb/s dir en fazla 8mbitte yaklaşık 800 kb/s dir yani Online birşey izlerken yada indirme yaparken Çok rahat edersin Kotayı aşmadığın sürece
*1 mbitte nekadar idirdim ne akdar kotam kaldı derdi yok kafana göre takıl.
*Birde 2 den falza kllanıcı varsa Neti 1 mbit sınırsız daha mantıklı bence
-
8 mbps taahhütsüz açtırıcam.sorna 1 mbps geçebilirim dimi ?
-
8 mbps coder'm
8 mbps ile dosya çekerken daha hızlı indiriyor .. Bulunduğun ilde alt yapı calışmaları varsa 5 ila 6 ( mbps ) bağlantı alırsın sorun yoksa tamda alabiliten yüksek
en iyisi 8'e geçmen ..
ayrıca benim 15gb'yi geçtikten sora indirilme gibi bir durumum olmadı takır takır 800 / 950 kb/sn de çekiyor dosyayı.
@ Ewelanche'nin dediği gibi 2 kişi kulanırsan vs .. 8mbps daha uygun ki öyle yapıyorum :D sorun yok :)
-
hocam, eğer bulundugunuz bolgede superonlıne varsa direk onu kullan. bırak ttneti. ev telefonu bıle gerektırmeden adamlar ınternet verıyor hemde 10 mbps sınırsız fıyatı ttnetin 8 mb e kadar fıyatına eşit. ilk ay ücretsiz. begenmessen gerı ıade edebılıyorsun. modemını fln da getırıyorlar. kurulumunuda yapıyorlar. ılk aydan sonrakı 3 ay da, ayda sadece 10 lıra oduyorsun.
-
PCoDeR bunu yazdı:
-----------------------------
8 mbps taahhütsüz açtırıcam.sorna 1 mbps geçebilirim dimi ?
-----------------------------geçersin ama 1 ay sonra . 1 ay kullanman gerekiyor.