folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hangi İslemci Daha İyi

Hangi İslemci Daha İyi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu asagidaki islemci i3 den ne kadar iyi yada kotu.

i3 arti 4 gb ram mi yoksa

bu islemci arti 8 gb ram mi dahaiyi performans ?

Toshiba c855 serisi pc icin gecerli

Intel Pentium 2.2 Ghz. 2 MB Cache Bellek B960 İşlemci
    İŞLEMCİ TÜRÜ

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Haci kullanacagin programlar nedir ona gore oneri vermek daha mantikli photoshop vs kullanacaksan ve calismalarin metre usulu olacaksa rami buyuk tutman sana fayda saglar. Veya 1den fazla sekme kullanmayi seviyorsan ram onemli ama tutupta oyun oynayacagim vs diorsan i3 ve iyi bir ekran karti ne yapmak istedigini tam yazarsan ona gore yonlendirme yapilabilir.

Bu arada onerim 4gb ram - b960 ve 120 lik ssd olacaktir cikan diskide dvd donusturucu alip icine takip huzur ve mutluluk saglanabilir.

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Hocam yanlış değilsem 2011 yılında çıkmış bir işlemciden çok da büyük işler yapmasını bekleme derim ben. Yüksek kapasiteli bir ram ile kullanacaksan (min 8gb) o Zaman günlük işlerinde sıkıntı yaratmaz. Ssd de şart tabiiki. Günlük işler için bile olsa ikinci el i3 2100 işlemci bulursan tadından yenmez. Canavar gibi işlemci (kullandım da biliyorum, atmıyorum). Dahili gpu ile fm2015, cs go, lol, dota2, Blackops2 falan oynadığımı biliyorum ayar kısmayıp 720p'de (sadece gölgeler kapalı halde). 

Masaüstü bir sistemden bahsettiğinizi varsayıyorum, bütçenizi söylerseniz uygun fiyatlı bir sistem toplayabiliriz önerebiliriz. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
Toplam Hit: 832 Toplam Mesaj: 3
islemci