Hangi Linkden Girerse Girsin Tek Sayfa Çıksın
-
Şimdi arkadaşlar şöyle sorum olacak siteyi bakıma alacam ama forumun kendi kapalı modunu kullanmak istemiyorum
şöyle kısaca özetleyim www.tahribat.com/online.asp ye girince mesela benim bakımda sayfası çıksın yada o sayfaya yönlensin
cpanelden felan olursa cpanel mevcuttur :)
kafanız karışmamıştır inşallah
-
.htacces ile yaparsın sanırım..
Netten baktım da böle bi kod buldum dene bakalım..
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine on
RewriteRule (.*)\.html$ http://www.sitem.comBişi olursa ben sorumlu deilim...
Bu arada .html yi asp veya php ne zıkkımsa deiştircen sanırım :D
-
forum dosyaları anadizinde degilse dizin adını değiştirip 404 not found sayfasını kendine gore duzenle.işini bitirdikten sonra index sayfasını at.indexten forum dizinine yonlendir.404 u duzelt.
-
RuzgaR bunu yazdı:
-----------------------------forum dosyaları anadizinde degilse dizin adını değiştirip 404 not found sayfasını kendine gore duzenle.işini bitirdikten sonra index sayfasını at.indexten forum dizinine yonlendir.404 u duzelt.
-----------------------------
ana dizinde senin dediğini bende düşündüm ama sarmadı zaten 1 gün kapalı kalacak bantwith yazısı yerine bakımdayız yazsın dedim :)= rezil olmayak diye son 1 gb kalayukardaki .htacces se gelinc hoca emin değilsen kurcalamayak :)=
-
DJ_Alper bunu yazdı:
RuzgaR bunu yazdı:
-----------------------------forum dosyaları anadizinde degilse dizin adını değiştirip 404 not found sayfasını kendine gore duzenle.işini bitirdikten sonra index sayfasını at.indexten forum dizinine yonlendir.404 u duzelt.
ana dizinde senin dediğini bende düşündüm ama sarmadı zaten 1 gün kapalı kalacak bantwith yazısı yerine bakımdayız yazsın dedim :)= rezil olmayak diye son 1 gb kalayukardaki .htacces se gelinc hoca emin değilsen kurcalamayak :)=
-----------------------------Korkma yaw dalga geçiodum sadece..
Bunu bi dosyaya yaz hosta at. adını da .htaccess yap uzantısı .html olan bütün sayfaları yönlendirio. Tabi sen php kullanıon büyük ihtimalle o yüzden .php yap onu...
Olmazsa sil dosyayı.. Normalde bişeye müdahale etmio ztn...