Hangi Linux İle Başlamalıyım ?
-
Arkadaşlar Linux Kurcam Ama Daha Linux Hiç Kurmadım.... Bir Kere kurdum Hemen Sildim :) Şimdi İLk Defa diyelim Hangi Linux u Önerirsiniz ?
-
Mandrake 10 yada Gelece Linux
-
zemin bunu yazdı:
Mandrake 10 yada Gelece Linux
bazen insanlar, türkçe veya ingilizce ayrımı yapabiliyorlar..eğer ingilizce kullanabilirim diyorsan Mandrake 10 Türkçe kullan. Türkçe dediğine bakma. yarısı çevrilmiş..
ama dersen zaten linux bilmiyorum ingilizcemde yok. bi uyarı çıksa bi bok anlamam vs. Türk Linux olaraktan Gelecek Linux kullan.
-
Saolun Peki Bilgisayara gelecek linux kurmayı denemiştim ana root kök mök bişçiler sordu ve fdisk attı hem xp hemde linux nasıl kurabilirim Arkadaşlar ?
-
Madem örenmek istiorsun mandrake 10 u indir..
Cok faydasını göreceksin. Kurulumda sorun yaşamazsın mrk etme.. -
benim tavsiyem en son çıkan gelecek 3.0 bulman ve kurman çekirdekde epey yenilik yapıldı dosylama sistemi biraz daha windowsa benzedi ve işine yaraycak hali hazırda bir sürü yazılımda kurulu olarak geliyor
-
vampire bunu yazdı:
benim tavsiyem en son çıkan gelecek 3.0 bulman ve kurman çekirdekde epey yenilik yapıldı dosylama sistemi biraz daha windowsa benzedi ve işine yaraycak hali hazırda bir sürü yazılımda kurulu olarak geliyorgelecek linux downlaod linki ;
ftp://ftp.iqchoice.com/pub/geleceklinux/gelecek-3/gbl3-ftp-disc1.iso (666 MB)
ftp://ftp.iqchoice.com/pub/geleceklinux/gelecek-3/gbl3-ftp-disc2.iso (468 MB)
-
SELAMUN ALEYKUM...
benım tawsıyem mandrake 10 weya suse..
-
Bence suse kur... ama en iyisi uzaktan seviceksen knoppix veya diğer live Cdler iidir. Çünkü genelde bir sorun yaşarsın... Yast2 kullanımı kolaydır her tür ayarı kolaylıkla yaparsın... Neden kullanacağında önemli
-
mandrake 11 i bekleyin acaip sağlam geliyor deneme aşamasında vede üç boyutlu masa üstü yapay zeka ile geliyor bu seferki versiyon microsoftu harbiden indircek gibi
Toplam Hit: 2536 Toplam Mesaj: 10