Hangi Mp4 Player?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Arkadaşlar fiyatı uygun mp4 player arıyorum. Markası önemli değil. Ekranı yolculukta film izleyecek kadar geniş (psp gibi) ve hafızası yeterli olsun yeter. Portatif dvd player almayı düşünüyordum ama hem fiyatları tuzlu hemde boyutları cepte taşımak için uygun değil. 3. nesil Ipod nano kullanıyorum onun da ekranı film izlemek için fazla küçük. Piyasada orite gibi markaların 100-150 ytl arasında ürünleri var. Cazip görünüyor. Sizin tavsive ettiğiniz model var mı? Bide bu mp4 çalarlarda  altyazılı filmler izlenebiliyor mu?

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    birazdaha para kıyıp psp veya ipod touch alabilirsin bende alıcam araştırıyordum ipod touch heralde 300e veya aşağısına bulabilirsin 8gb lıkdan psp buldum 1 yerden 280 e ama daha pazarlık yapmadım :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    Psp 4Ever ! ( Film,Müzik,Oyun,İnternet ) yani Sınır Tanımıyor Hiç Affetmes  :D  her türlü  xD 
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    creative zen vision w (60 GB) kullanıyorum öneririm ama biraz pahalı işte :(

destination@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

%204%20GB%202.8"%20inc%20DOKUNMATİK%20%20MP4%20PLAYER%20+%20Kalemli

geçenlerde bundan aldım. gerçi bu siteden almadım doğubanktan aldım ama süper alet. mp4 3gp avi oynatıyor. 

http://urun.gittigidiyor.com/4-GB-2-8-quot-inc-DOKUNMATIK-MP4-PLAYER-Kalemli_W0QQidZZ12621997#aciklama

kattiyen tavsiye ederim.  çok güzel bir alet. ve işin güzeli filmlerde takılma olayı yok.

bu alet http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=75298 burada ki konudada belirttiğim üzere ilham kaynağım oldu :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    Kaça bulabilirim bu aleti buda güzelmiş bir nevi touch gibi :D birde bunun marka model ney :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    ben doğu banktan aldım , gitti gidiyor da da bulabilirsin. benimkinde kamerada var bazılarında yok ona dikkat et :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Altyazı dosyalarını açabiliyor mu bu aletler??

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
Toplam Hit: 1387 Toplam Mesaj: 8