folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder Hangi Oyun Motorunu Önerirsiniz?

Hangi Oyun Motorunu Önerirsiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek

müridler öncelikle söyliyimki daha önce hiç 3d tecrübem olmadı. pygame ile orta, allegro ilede 1-2 saat uğraşmışlığım var. geçenlerde 3d bi oyun motoru arıyodum, 3d game studio yu buldum ama beklediğim gibi olmadı. daha doğrusu ben daha çok koda gömülmeyi severim :)

oyun motoru c veya python desteklerse tamamdır.içinde fizik motoruda olması lazım. kendim yazabileceğimi hiç zannetmiyorum. pygame ile kendi yazdığım dandik bişe vardı ama sadece yuvarlak objeler içindi :)

sizce hangi oyun motoru ile işe başlamak gerekir?

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    www.ogre3d.orgbu adresteki grafik motorunu bi aralar denemiştim. Gerçekten çok güzel bi motor ve istersen physicxti sanırım onunla beraber çalıştırabilirsin.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek

ntxsoft bunu yazdı:
    -----------------------------
    www.ogre3d.orgbu adresteki grafik motorunu bi aralar denemiştim. Gerçekten çok güzel bi motor ve istersen physicxti sanırım onunla beraber çalıştırabilirsin.
    -----------------------------

ogre baya iyiye benziyo. c de destekliyo pythonda :)

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nepnesomao
    nepnesomao's avatar
    Erkek

Dostum bende ogre3d yi kullanmanı öneririm gerçekten güzel bi oyun motorudur bi ara kurcalamıştım onu :)

bide Irrlicht diye bi oyun motoru var onuda deniyebilirsin ogreye göre daha basit kalıyo 

Amat Victoria Curam
Toplam Hit: 2031 Toplam Mesaj: 4