Hangi Programlari Tercih Etmeliyim ?
-
evet galiba en mantikli baslık bu olucak.. ?
eset mi ? kaspersky ? mi ...
su an kullanabilcegim ve en iyi agı somurcek download programi hangisi ? ( mumkunse torrentde desteklesin )
** mumkunse tercih ettirceginiz virus korumanin downloadl inki + crack,serial,vb seyinide alabilirmiyim ?
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------
evet galiba en mantikli baslık bu olucak.. ?
eset mi ? kaspersky ? mi ...
su an kullanabilcegim ve en iyi agı somurcek download programi hangisi ? ( mumkunse torrentde desteklesin )
** mumkunse tercih ettirceginiz virus korumanin downloadl inki + crack,serial,vb seyinide alabilirmiyim ?
-----------------------------torrent için utorrent geri kalan tum downloadlar için idm. idmde de sıraya koyma var ama yapamazsan jdownloader da olur.
-
avira
utorrent
-
Comodo Internet Security Premium
-
SyspioniC bunu yazdı:
avira
utorrent
-----------------------------Sende bendensin avira premium security suite + utorrent ..
-
peki avira ile kaspersky nin karsılastirmasi ne derece ? bide ben soyle soriyim..
hangisi arka planda calıstırdıgını unuttuacak kadar hızlı ve az ram yiyerek calısıyor ?
-
Ben de avira kullanıcısıyım çok az bir ram kullanıyor, gayet memnunum. Hangisi daha iyi dersen kasp daha iyidir muhakkak ama her dakka key arama derdin yok avira'da. Arada bir reklam çıkıyor saygılar diyip kapatıyorsun bu kadar.
-
chelishky bunu yazdı:
Hangisi daha iyi dersen kasp daha iyidir muhakkak
-----------------------------+ jdownloader
-
madem oyle biri bana avira son surum bide key verebilirmi ?