Hangi Tarife
-
Beyler askerdeyim cayır cayır net harcıyorum. Mın 3 4 gb 750 dk mesaj hakkı olan en ucuz tarife nedir? Hatta taşıyabilirim. Vodafone kullanıyorum kontrolü hat iyidir.
-
TR Telekom.
4 GB + 1K DK + 1K SMS
Faturalı aylık 20 TL.
-
mkyb bunu yazdı
TR Telekom.
4 GB + 1K DK + 1K SMS
Faturalı aylık 20 TL.
O degilde turk telekom kadar sacma kampanya yapani gormedim bal paketi yapmislar 250 dk 250 sms 250 mb 21 tl baska bir paket 1 gb internet 750 dk 1k sms 20 tl
-
TheAvenqer bunu yazdımkyb bunu yazdı
TR Telekom.
4 GB + 1K DK + 1K SMS
Faturalı aylık 20 TL.
O degilde turk telekom kadar sacma kampanya yapani gormedim bal paketi yapmislar 250 dk 250 sms 250 mb 21 tl baska bir paket 1 gb internet 750 dk 1k sms 20 tl
-
mkyb bunu yazdı
TR Telekom.
4 GB + 1K DK + 1K SMS
Faturalı aylık 20 TL.
Hocam hangi tarife bu
@mkyb
-
ontedi bunu yazdımkyb bunu yazdı
TR Telekom.
4 GB + 1K DK + 1K SMS
Faturalı aylık 20 TL.
Hocam hangi tarife bu
@mkyb
la ben aynısına 59 tl ödüyorum :|
-
amele_2 bunu yazdıontedi bunu yazdımkyb bunu yazdı
TR Telekom.
4 GB + 1K DK + 1K SMS
Faturalı aylık 20 TL.
Hocam hangi tarife bu
@mkyb
ben de aynısına 42TL ödüyorum turktelekom.. ille oraya buraya hat taşıyacaz sanırım, kendi müşterisine yapmıyor kıyağı şerepten münezzehler..
-
muaythaist bunu yazdıamele_2 bunu yazdıontedi bunu yazdımkyb bunu yazdı
TR Telekom.
4 GB + 1K DK + 1K SMS
Faturalı aylık 20 TL.
Hocam hangi tarife bu
@mkyb
ben de aynısına 42TL ödüyorum turktelekom.. ille oraya buraya hat taşıyacaz sanırım, kendi müşterisine yapmıyor kıyağı şerepten münezzehler..
Pazarlik yapin. Turktelekomda pazarci gibi . Internet birine 50tl digerine 75 tl kime ne gecirebilirse . Tahmimen telefondada aynisi gecerli.
Edit. Ev telefonu yada internet i olana indirim var diyorlardi gecen neti uzatirken 20 kere telefonu tasi die sordular
samaccc tarafından 24/May/16 08:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Beyler Vodafone taahhüt bitti yeni pakete geçeceğim ama 4.5G'den sonra paketler düşer dedik hala aynı öpmeye devam..
En mantıklı paketler Türk Telekom'da.. Turkcell bildiğin kota düşmanı Vodafone iyiydi ancak o da pahalı gelmeye başladı..
Türk Telekom çekim kalitesi arttı mı acaba Vodafone'dan geçip memnun olan var mı ?
-
avea nın su an çekim kalites 4.5 g ile artmış olması lazım dı. kullananlar bir yorum yapabilir mi bir speedtest sonucu verebilir mi acaba? vodafondan kötü olamaz hrhalde 4.5g de 3 4 mbit veriyor.