Hangi Tür Kitap Seversiniz
-
Sa ben bir yazarım okuyucunun ilgisine yonelik bır kitap yazmak istiyorum hangi tur veya ne ile ilgili kitaplar okumayı seversiniz
-
Ben şahsen okuduktan sonra bana faydası olacak kitap severim. mesela unlu birinin biografisi olabilir mesela bi yetenek ogreten kitap olabilir. bana faydası olmayan roman hikaye vs hic hoslanmam.
-
semboller gizemli konularda olan kitaplar
dan brown kitapları gibi
-
Bilim dallarından birine ait olan her kitabı severek okurum, onun haricinde roman hikaye falan çok nadirdir.
-
her türlü kitap severim. gel gelelim hepsini yarıda bırakırım daha zevkli oluyo :)
-
yazar yazılarıyla beni tatmin etmeli inandığına inandırmalı beni inandığımı bana anlatmmalı.
-
fantastik bilim kurgu severim ama ülkemizde örnekleri pek az sayıda bence. misal ravenloft serisi gibi bişeyler yapabilirsin. orta dünya elfler vampirler vs. seri halinde bi kitapta güzel olurdu
-
Vampir edebiyatını severim
-
Ufkumu genişleten kitapları severim ve felsefi kitapların hepsi de bunu gayet başarı olarak gerçekleştiriyor. Okuduğum bir kitap kurgusal ise çok sıkılırım. Yani saysam 5'i geçmez okuduğum böyle edebî/kurgusal kitap sayısı. Yok şurdan çıktı şuraya indi sonra yook bişey unuttu bi' daha çıktı ondan sonra manitası geldi iki yiyiştiler sonra baktılar ki acıkmışlar sonra baktı aa ekmek yok hadi koş ekmeğe fırına giderken bir trafik kazası gördü koştu baktı ki yıllar önce kaybettiği babası. Bu ne la?
Sartre önerimdir. Fark etmez her kitabı da bir dünyadır.
-
Bol resimli, az yazılı kitapları çok severim.