Hangi Uydu Daha Verimli Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    beyler bizim apartmanda çift çanaklı santral var(adı bu mu tam enim değilim ama) çanağın biri türksat 1c diğeride hotbird.hotbird tü iptal ettirip başka bir uydu ya yönlerndirme düşünülüyor.işin araştırma kısmıda bana düştü sizce hangi uydu ya yönlendirtsek mesela türksat 3a ya yönlendirsek faydası olur mu (mesela 24 gibi bazı kanllar 3a ya geçti)veya önere bileceğiniz başka uydu ne var bazı uydularda lig maçları falan oluyor ama bin de bir önerilerinizi bekliyorum

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    3a mı? yenimi fırlatıldı? benim bildiğim 1c/2a var

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    3a mı? yenimi fırlatıldı? benim bildiğim 1c/2a var
    -----------------------------

fırlatıla lı bir iki ay oldu

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

astra için şöyle böyle diyorlar ama denemedim. istanbula gidince deneyeceğim.

erotik kanalları çokmuş. eğer söylendiği gibi çoksa iyi para döndürürüz.

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    ben daha türksat 3a yı merak ediyom google amcadan bii baktım ama frekans listesin fazla bi kanal yok birde 24 kanalını türksat 1c de nasıl izleye bilirim bilen var mı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    HAcı bende çeviririm benim pc in çanağını şifreleri kanallar varsa çözeriz :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1004 Toplam Mesaj: 6