Hangi Yüzyılda Yaşamak İsterdiniz Ne Neden?
-
gelecektemi yoksa geçmiştemi yaşamak isterdiniz?
-
Türkiye Super guç devleti olduğunda yaşamak isterdim.
-
yanımda sevgilim olduktan sonra her çağda olabilirdim...
-
Orta çağda yaşamak isterdim
Şövalyeleri darmadağın eden bir türk barbarı
olarak
ev ve mutfağı birleştirerek süper bir atla pastırma yapıp yapıp yiyerek gücüme güç katarak seyehat etmek isterdim
Hanlarda dinlenip ertesi günü yola çıkmak isterdim
Yapılabilecek en güzel şey bu olsa gerek
Ne yapardım derdi yok herkes gibi bi işin var ve bu işte kendin olarak iyi olmak süper bişey
Not:Yeniçeri olmak istemezdim -
Mitolojik bir cagda,bir elf diyarinda yasamak isterdim
-
ok yay kılıç zamanlarında yaşamak isterdim .en azından o zamanlarda iyi olan kazanıyodu ama şimdi bi bombayla herşey yokoluyo... adam 2 km'den adam öldürüyo yani ana düşünce: barut geldi mertlik bitti... ayrıca ne okul var ne terörist olayları falan vardı laf sööleyen deşiliyodu.. zaten şu an öyle olsaydı ne amerika ne avrupa.., hepsi bitik...
-
Kurgu Fantezik filmlerin anlattığı zamanlardan birinde olmak isterdim, Yıldız Savaşlarında, Uzayda Türkiyenin güç gösterisinde, bulunmak ve filoya komutanlık yapmak isterdim, Yahu İçinde Türk Filosu Geçen birtek Bilim kurgu filmi yok neden acaba..? Tabiki Aslında bizim basiretsizliğimizden Elin gavuru yapıyor biz neden yapmıyoruz, Hiç değilse kendi yaptığım bir filmde bu çağı yaşamak isterdim, ne oku kılıcı yayı en güzeli Destroyerlerle ucsuz bucaksız evrende gezmek ve maceralara yelken açmak olurdu bence.
-
Ben buraya mesaj attıktan sonra kimse geçmemiş bir şey mesajın üstünden yıl geçti be. Yahu çılgınlıkta sınır tanımadığım acaba çokmu anlaşılıyor. :) Demek bendan daha çılgın düşünen yok. Bu konuda son nokta sanırım benim. :)
-
Bu Çağ İyi=)
-
Hz. Muhammed (s.a.v) Döneminde ve onun yaninda olmak bana huzur verirdi..
Çeşke ama olmadiği için biz bu çağla idare edecez :))) -
bu da gosteriorki kadınlar biilim ve teknolojiden bunu anliolar:) zuuhahaa konu bilim teknikte yahu,ne alaka?
Toplam Hit: 2749 Toplam Mesaj: 11