Hangisi ?
-
Arkadaslar bir araba almayi dusunuyorum. Yalniz amerikan arabasi. Ama karar veremiyorum.
Chrysler 300c (2005) mi yoksa Dodge Charger (2005) yada 2003 model BMW 530d mi ? yada baskar fikri olan :)
-
tee bi zamanlar, almanyadan türkiyeye gelicem piyasa yapmak için hangi arabayı almalıyım vs diye bi konu açılmıştı o sen değilsin dimi hocam :) :)
her ne kadar bmw manyağıda olsam şu yazdıklarının arasından charger 2005 i alırdım ben :) -
chrysler 300c 2006 vardı 2 sene kullandım sattım şimdi mercury mountaineerim var canavar gibi
-
Ben almanyada degilim, polonyadayim :) tirlarla isimiz :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
tee bi zamanlar, almanyadan türkiyeye gelicem piyasa yapmak için hangi arabayı almalıyım vs diye bi konu açılmıştı o sen değilsin dimi hocam :) :)
her ne kadar bmw manyağıda olsam şu yazdıklarının arasından charger 2005 i alırdım ben :)
-----------------------------şekil olur diyince benimde aklıma direkt o geldi (:
arabadan anlamam hocam hangisi en pahalıysa o şekil olur :D
-
efsanemeric bunu yazdı:
chrysler 300c 2006 vardı 2 sene kullandım sattım şimdi mercury mountaineerim var canavar gibi
-----------------------------chrysler nasildi peki abi? memnunmuydun?
-
efsanemeric bunu yazdı:
acayip memnumdum tabi ona bineceksen kesenin ağzını açcan ben 6 defa karteri patlattım alçak olduğu için sakın çukurlu yola girme riskli alacaksan siyaha yanaşma ben pişman oldum çok çizik gözüküyo metalik gri veya beyaz al
-
efsanemeric bunu yazdı:
efsanemeric bunu yazdı:
acayip memnumdum tabi ona bineceksen kesenin ağzını açcan ben 6 defa karteri patlattım alçak olduğu için sakın çukurlu yola girme riskli alacaksan siyaha yanaşma ben pişman oldum çok çizik gözüküyo metalik gri veya beyaz al
-----------------------------peki usta boyle problem cikartan bir arabami ? parcalari nasil ? kolay bulabilirmisin ?
-
efsanemeric bunu yazdı:
-----------------------------peki usta boyle problem cikartan bir arabami ? parcalari nasil ? kolay bulabilirmisin ?
efsanemeric bunu yazdı:
------------------------------
bakarsan hiç bi araba sorun çıkartmaz bende 75 anadol var bitane gözüm gibi bakarım daha tık demez parçaları kolay bulunan bi araba ama pahalı euro hesabı satılır genellikle
-
Sen seç Ağır bi hava vermek istiyorsan 300C Spor istiyosan Dodge BMWyi bunların yanına koyma bence ama bana sorarsan 300C şirinler :|