Hangisini Önerirsiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

mrb arkadaşalar öncelikle şunu sölemeliyim bilgisayar konusunda hayli bilgili değilim...amacım bir internet sayfası hazırlamak..burası başta olmak üzere bir çok foruma baktım acaba hangi dil daha kolay ve daha kapsamlı fakat her yerde bir başkası ön plana çıkıor...sizin önerileriniz nedir?

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    buradaki çoğu arkadasın asp diyecegini düsünüyorum ama bana kalırsa php bence php ögren

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende hiç bir şeyden anlamıyorum ama html css bunları bildinmi gerisinin geliceğini düşünüyorum çok eğlencelli bi o kadarda sıkıcı haberin olsun eğer biraz akıllıysan eglenceli olucagını düşünüyorum :)

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

not : buradaki cogu arkadaş da asp diyip yanlıs yola yönlendirmesin kimseyi :) forewa php ;)

soruna gelince , html öğren usta.. sonra xhtml + css nin ne oldugunu öğren.. tablo tasarım ve div + css tasarım hakkında bilgi edin.. cok az uygulama dene.. kendince ufak şablonlar cıkarmaya calıs.. html tagları ve kullanımları iyi öğrn.. ondan sonra php videolu eğitim setlerinden birini çek.. (turkphp yi çekme adam ille de haram zıkkım ederim hakkımı helal etmem dio .. haklı kendince) php yi de kavra.. sonra tasarım da yaparsın üzerine php kodlama da yaparsın.. ileride r10 da seni script satısı bölümünde konu acmıs olarak görürüz artık..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    sağolasınız hacılar..php ile ilgili kitapları genelde ingilzce olanları ve görsel eğitimin setini indirmeye başladım bile..uzun birsüredir aklımda olan tek şey buydu...

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
Toplam Hit: 1577 Toplam Mesaj: 5