folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hangisinin İş Sahası Daha Geniş Elektrik Elektronik Müh. Mü ? Elektronik Müh. Mü ?

Hangisinin İş Sahası Daha Geniş Elektrik Elektronik Müh. Mü ? Elektronik Müh. Mü ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evt arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirm duyduğum kadarıyla fabrikalarda elektrik mühendislerinin imzası aranıyomuş ama siz elektrik-elektronik müh olsanız da imza filan atabiliyomuşşsuz bu doğru mu ?

2.si hangisinin iş sahası daha geniş ? 

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

Yaptıgın işin durumuna göre tabiki imza atma yetkin vardır bana soracak olursan elektrik mühendisliginin yanında elektronik bilginde var ise günümüzün gözde mesleklerinden zayıf akım işlerinde aranılan kişi olabilirsin. 

tabiki elektrik elektronik müh.

yunusozturk.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabuCe
    kabuCe's avatar
    Erkek

Tabii ki elektrik elektronik daha geniş. İnşaatlardaki, fabrikalardaki,vs elektrik işleri de uzmanlık alanlarına giriyor. Sadece elektronikçinin buralarda yetkisi yoktur, ayrıca kurs sertifika vs alması gerekir. 

Fakat arada büyüüük bir fark var, senin çalışmak isteyeceğin ortam açısından. Elektronik seven fakat elektrik işlerinden nefret eden bir sürü insan var. Eğer ikisi de bana göre dersen elektrik-elektronik senlik, yok elektrikle işim olmaz diyosan sadece elektronik ihtiyacını karşılar, yada elektronik istemem dersen sade elektrik gibi....

...Orada Olmayan Adam...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Doğrusu Haberleşme konusunda kendini geliştirmiş bir Elektronik Müh.

İmza karne falan olayları da doğru.

Ama yüksek gerilimde imza lazım.

Trafodan biri ölürse, ve sen bunu daha önce imzalamışsan, KAN ÇEKERLER adamdan.

Cinayetle suçlanıyorsun bu durumda.

Ömrün çürür hapislerde.

Ayda 400 - 500 lira için o işe girilmez. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    hangisinin daha avantajlı oldugu degil senin hangisine daha yatkın oldugun daha önemli.
    elektrik -elektronk e gidersen elektrik derslerini alıp elektrik imza yetkisini alırsın.
    elektronik te imza yetkisi diye bişi yok.
    ben elektrik üzerine okudum fakat şu an telekomda çalışıyorum.
    ama bir tek şunda fark ediyor eüaş işe alımlarında bazen sadece elektrik mühendisi bölümlerinden mezun adam alıyor elektrik-elektronikten mezun adam almıyor. tek dezavantajı bu .

Selam ve dua ile...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    para kazanmak istiyorsan elektirk müh.ama alanın pano işleme,trafo sanayi enerjileri altyapaısı ve sistemleri olmak kaydıyla.kesinlikle elektrikte daha iyi b kariyer ve para kazanma imkanın yüksek.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 956 Toplam Mesaj: 6