folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Hani Bir Duygusal Yabancı Parça Vardı Ya, Neydi O

Hani Bir Duygusal Yabancı Parça Vardı Ya, Neydi O

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BlackSworD
    BlackSworD's avatar
    Erkek
    Çoğu müzik kanalında falan gerçekses polifonik vs reklamlarında falan sı sık çıkıyor.
    Asker traşı olmuş bir delikanlı yağmurda falan ıslanıyor, sokakta dolaşırken sevgilisi ile yaşadığı anıları gözünde canlanıyor, sevgilisi ile tartıştığı günü hatırıyor ... klibin sonunda sevgilisini araba çarpmış yerde yatıyo görüyor...

Ahanda ben bunu arayacağım fakat en ufak bir anahtar kelime bile bilmiyorum. Aranızda bunu hatırlayan, ismini bilen yada klibinin kinkini vere ilecek birisi varmı.

Ölüm sadece bir başlangıçtır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    bu söledigin Çetin Çetinkaya ich liebe Dich galiba

http://www.mp3felek.com/bedavamp3yukle.asp?id=133
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    zu spat diye ara bulursun çetin çetinkayaylan ne alaksı var bilmiyorum ama winamptada öle yazıyor upload edem istersen

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    ne bilim ben 3 sene once dinlemistim heryerde çetin ich liebe dich diye dagitiliyordu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sie Liegt In Meinen Armen

adı bu şarkının

Muhabbet R'nbesk [2006]

bu gurubu ara bul içnde var
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    GrayWolf ben sana çetin çetinkayaylan ne alakası var diye demedim benim mp3 lerdede şöle yazıyor zu spat-çetin çetinkaya o yüzden arkiye öle dedim yani sana ne alakası var ya çtin le filan demiş gibi olmuş ama öle değil yani :D kardeş yanlış anlama

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 1396 Toplam Mesaj: 6