Hanzo Colt
-
Ahanda resmi; http://img172.imageshack.us/img172/9529/hanzocolt1yb.jpg
Hanzo işi , mermileri özel yapım, değdiği yerde dağılma, deydiği yeri dağıtma özelliğine sahip
Ah ah bi dene bulsam şundan :)
(resim için esrardedeye teşkürler) -
bu mermiler diğerlerine göre daha yavaş gitmez mi? ortası çukur :D.
-
waaay gidi wayyy :D
-
ne alakası var ya? özel yapım olduğuna göre onun çaresi düşünülmüştür mutlaka ama baya dashaqlı silah aşık oldum ben bu silaha :')
-
resmi nerden buldunuz bilmiyorum ama eğer düşündüğüm gibiyse merminin delikli olmasının ayrı bir sebebi var şöyleki mermi normalde silahtan çıkarken belli bir iz bırakır buda silahın türünü ve haliyle kullanan kişi hakkında iz bulunmasını sağlar.Fakat bu tür özel kovanlarda mermi silahtan çıktığı anda bu kovan düşer mermi herhangi bir şekilde etkilenmeden namluyu terkeder yani silah hakkında bir bilgi vermez silah özel yapım nede olsa adam birini vursa bulması zor olur
-
robotun dediğinin aksine tek amacı çarptığı yerde daha derin bir tahribat oluşturabilmesidir
-
Çekirdeğin içinin oyuk olmasının sebebi hedefine verceği hasarı arttırmaktır. Normal bir mermiden farklı olarak merminin içine açılmış olan oyuk çekirdeğe ihtirak vazifesi kazandırarak hedefine çarptığında basıncın etkisi ile merminin sadece hedefe saplanmasını değil çarpmanın etkisi ile ezilerek patlamasını da sağlar.Bu da hedefte daha fazla hasar ve penetrasyon demektir.
Ortası delik bu tip mermilerin hızları ve tesirli mesafeleri yapıları yüzünden nispeten biraz düşüktür,ortadaki boşluk yüzünden standart bir mermi gibi havayı kavrayarak hareket etmeleri daha zordur ama etkileri gözönünde bulundurulursa bu pek de fark etmeyecektir.
Ayı ya da Taxi Driver filmlerini izleyenler hatırlamaya çalışsınlar, her iki filmde de mermilere delik açmak değil ama aynı etkiyi yapacak şekilde mermilerin uçları bıçakla + şeklinde açılıyordu. -
Bune laa Altın kaplama filan mı bu pirinç mi yoksa şekil silahmış :P
-
demişkine;
Çekirdeğin içinin oyuk olmasının sebebi hedefine verceği hasarı arttırmaktır. Normal bir mermiden farklı olarak merminin içine açılmış olan oyuk çekirdeğe ihtirak vazifesi kazandırarak hedefine çarptığında basıncın etkisi ile merminin sadece hedefe saplanmasını değil çarpmanın etkisi ile ezilerek patlamasını da sağlar.Bu da hedefte daha fazla hasar ve penetrasyon demektir. Ortası delik bu tip mermilerin hızları ve tesirli mesafeleri yapıları yüzünden nispeten biraz düşüktür,ortadaki boşluk yüzünden standart bir mermi gibi havayı kavrayarak hareket etmeleri daha zordur ama etkileri gözönünde bulundurulursa bu pek de fark etmeyecektir.
diyorumkine;
+1234
armor delici tüm mermilerin ucu düz yada deliklidir..
( tamamen yazmış olmak içinyazdım :D )
Toplam Hit: 2268 Toplam Mesaj: 9