Hapiste İlk Gece Ağlayarak Geçti :)
-
Evet arkadaslar bildiğiniz gibi tuğba özay hapiste kurtulmak için binbir yalana baslamıs bile yok kapalı mekan fobisi varmıs yok panik atak varmıs yok insanları hatırlamama varmıs..eğer bu karı dısarı çıkarsa bizde o zaman katliam yapalım sonra hakime bizde..
hakim bey bende..
panik atak
ani atak
kapalı mekan fobisi
sabah kalktığımda insanları tanımama
sinir hastalığı
deprasyon
ara sıra cinnet geçiriyorum
bilimum hapiste kalmamı engelleyecek tüm hastalıklar var :) saygılarımla arka kapı ne taraftaydı :)
-
ülkemizde meşhur olanlar medyatik olanlar kendilerine kimsenin dokunamayacağına inanıyordu çok iyi oldu bu ülkedeki diğer insanlardan farkları olmadığını görsünler.
tv lerde her zaman görüyoruz bu terbiyesiz insanları, yok ben meşhurum yok ben topluma mal oldum bilmem ne...
-
Bırak bunlar boş işler... Raporla çok rahat yırtabiliyosun.. (bkz.Prof. Dr. Necmettin Erbakan)
-
sanırım holywood sanatçılarına böyle bir dalga vardı bi ara. yanlış hatırlıyor da olabilirim ama yasalarda bir ayrıcalıkları vardı :D
-
bende seni sandım a.k tuba özaya versinler sana bişey olmasın ::)) 97 de de girdi gene çıktı. oyun bunlar oyun..reklam işte nolcak.. mafyalarla fan fini fin fon yaparsa daha bi sürü bela alır başına salak.