Happy Tree Friends Çılgınlığı
-
hocam son zamanlarda nereye girsem video sitesi olarak her yerde Happy Tree Friends ' le karşılaşıyorum ve cokda guzel buldum şahsen :)
Bilmeyen yada izlemeyen kişiler için;
Link : http://www.youtube.com/watch?v=nmXL6-F3vZQ -
abi özellikle o müziği süper
-
www.tahribat.com/forumsearch.asp < kullansaydın konu ve konularının olduğunu görür ve böyle bi konu açmaya gerek duymazdın dimi:D
-
Pokemon a benziyo ..
-
hakan1910 bunu yazdı:
-----------------------------
Pokemon a benziyo ..
hakan belki görmedim bakmadım guzelce solerler konuyu sılerım bende ki olede yapcam . Ama bu hakaret etme hakkını wermez sana anlatabılıomuyum... Konusurken sectıgın kelımelere dıkkat edersen sevınırım -
Konurlep bunu yazdı:
hakan1910 bunu yazdı:
Pokemon a benziyo ..
hakan belki görmedim bakmadım guzelce solerler konuyu sılerım bende ki olede yapcam . Ama bu hakaret etme hakkını wermez sana anlatabılıomuyum... Konusurken sectıgın kelımelere dıkkat edersen sevınırım
-----------------------------zuha ne hakareti lan adam çizgifilm pokemona benzio demiş,sen deil:S
-
he ozaman kusura bakmasın kardes =) soryy :) Genelde comezlere Poke felan dıe hıtap edılıo da o yuzden o sekılde anladım senın yorumunun ardından gelınce :) oleyse Tekrar ozur dılerım .
Bıde 8 9 tane bu konu acılmıs ama ben kendı gorusumu belırtmek ıcın acmıstım konuyu zaten. sureklı karsılastımı belırtmek ıcın -
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------Konurlep bunu yazdı:
hakan1910 bunu yazdı:
Pokemon a benziyo ..
hakan belki görmedim bakmadım guzelce solerler konuyu sılerım bende ki olede yapcam . Ama bu hakaret etme hakkını wermez sana anlatabılıomuyum... Konusurken sectıgın kelımelere dıkkat edersen sevınırım
-----------------------------zuha ne hakareti lan adam çizgifilm pokemona benzio demiş,sen deil:S
-----------------------------ahahahahha bende diyorum nooooluyo ak :D
-
Tamamen yanlış anlaşılma sevmedım bı laf o yuzden bırden parladım :)
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=happy%20tree%20friends&folderid=88067
nikoteen usta paylaşmıştı indirmek isteyenler için..