Harç Ve Okuldan Atılma
-
merhabalar. üniversitede harç geç yatırıldığı için okuldan atılabilirmiyim? 5 ay kadar geciktirdim bazıları sadece faiz ödersin bazıları atılırsın diyo kesin bilgisi olan arkadaş varmı acaba?
-
varsa öğrenci el kitabına bak, öğrenci işlerine sor kimse atmıyorsa da beni neden atmıyonuz deme :)
-
danisman hocani arayip sorsana her universitenin uygulamasi farkli olabilri
-
vala soyguncu mersin üniversetesinde harcı geciktirdinmi o dönem ders alamıyon dier dönem iki dönemin parasını birden talep ediyolar
-
Hoca sıkma canını.Bende Erzurum da okuyorum.Gecen donem bı tane harc yatırmıstım okul basında.ıkıncı donemı yatırmamıstım.arkadaslar dedı harcı yatırdın mı.o an jeton dustu ama fınal haftasıydı yanılmıyorsam.Gittim ogrencı ıslerıne.Katkı payı aldıgım ıcın 18 lira harc odemem gerekıyormus 1 TL de faız yemıs.yatırdım bitti :)
No Problem...Yarın gıt ogrencı ıslerıne hallet.
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------Hoca sıkma canını.Bende Erzurum da okuyorum.Gecen donem bı tane harc yatırmıstım okul basında.ıkıncı donemı yatırmamıstım.arkadaslar dedı harcı yatırdın mı.o an jeton dustu ama fınal haftasıydı yanılmıyorsam.Gittim ogrencı ıslerıne.Katkı payı aldıgım ıcın 18 lira harc odemem gerekıyormus 1 TL de faız yemıs.yatırdım bitti :)
-----------------------------
içimi rahatlattın moruk aynı durumdayım bende.ikinci dönem harç yatırılıcağını bilmiyodum ben :D seneye yatırcam diye düşünüyodum iki parça halinde alıyolarmış.allah razı olsun :) -
Sarper bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
Hoca sıkma canını.Bende Erzurum da okuyorum.Gecen donem bı tane harc yatırmıstım okul basında.ıkıncı donemı yatırmamıstım.arkadaslar dedı harcı yatırdın mı.o an jeton dustu ama fınal haftasıydı yanılmıyorsam.Gittim ogrencı ıslerıne.Katkı payı aldıgım ıcın 18 lira harc odemem gerekıyormus 1 TL de faız yemıs.yatırdım bitti :)
içimi rahatlattın moruk aynı durumdayım bende.ikinci dönem harç yatırılıcağını bilmiyodum ben :D seneye yatırcam diye düşünüyodum iki parça halinde alıyolarmış.allah razı olsun :)
-----------------------------Sorun Degil MORUK.
Allah Cümlemizden razı olsun.
-
harç yatrmadan ders seçemediğimiz için böle sorunlarımız yok ;) (Uludağ ün.)
-
Devlet ünisi harc parası mı alıyormus hangi ülkede var lan bu