"Harcandık" Pdf (İstek)
-
Arkadaşlar Emine ŞENLİKOĞLU'nun Harcandık kitabı elinde pdf olarak olan varmı kitabı okumuştum fakat son sayfaları kopartılmıştı bende öyle kala kaldım şimdi aklıma geldide varsa elinde olan paylaşırsa çok makbule geçer.
-
Yokmu? :(
-
Son bi up belki bi hayır sever çıkar.
-
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------Buyur hocam
http://www.scribd.com/doc/50917391/Emine-Ozkan-%C5%9Eenliko%C4%9Flu-Harcand%C4%B1k
-----------------------------
hocam eline sağlık sonunda kitanı bitirebildim birde çok sevdiğim bi şiir vardı kitapta onuda sizinle paylaşim. -
SORARSA Bir gün sorarsa beni mutluluk Hep seni aradı yılmadı deyin. Ruhuna nakşolmuş içten yalnızlık Çareler, çaresi olmadı deyin. Biçare yangınına hep su aradı Akışan seller vermedi deyin. Bir saf tebessüme ömür adadı. Dostları yüreğini görmedi deyin. Kapanırdı kapılar onun yüzüne Hırçındı, aksiydi, beterdi deyin. Dolması için yaş gözlerine Bir çocuksu gülüş yeterdi deyin. Dipsiz bir kuyudan çıkmak isterdi Bir adım kala geri düşerdi Dost bir yüz görse bakar titrerdi Konuşur, anlatamaz, susardı deyin. Ne bir gün gördü ne de gösterdi Sevgiye doymazdı susuzdu deyin Bir kez mutlu etse, o bin beklerdi. Nankörün biriydi, huysuzdu deyin. Kendini sorardı yine kendine Kendi içinde kayıptı deyin Yabancı dururdu ruhu bedende Onun yaşaması garipti deyin. Ramazan YAMAN
-
ne demek hoca.. ramazan yaman bilirim. kitapsever bir murit bulmak güzel. iyi vakit geçirmen dileğiyle.
-
çizzzzz..
dim
-
şiir güzelmiş.
Toplam Hit: 1622 Toplam Mesaj: 9