folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Harcla Beraber Yatırılan Kitap Parasını Geri Almak

Harcla Beraber Yatırılan Kitap Parasını Geri Almak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

soyle bir sey 1 sınıf oldugumdan dolayı bilgisizligime denk geldi harca parasını yatırırken kitap parasını da yatırmısım ustelik sonradan degişmiş hac parası 3 kitap için 87 tl isttiyorlar nese o zmn 59 gozukuyordu 59 yatırmısım şimdi kitapları vermk için 28 daha yatır gel diyorlar ama ben ztn yatrdgm için pşmanım geri almak istiyorum adamlar uste birde para istiyor bazı hocalara sordum alabilirsin dediler ogrenci işleri yok oyle geri alamazsın diyor şimdi ben nsl bir sey yapmam gerekiyor bi yardımcı olursanız nsl bir dilekçe yazmam gerekiyor parayı geri almk için amk hocaları kitapı actırmıyorlar bile

_AnarChisT_Tr_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

kimsenin blgisi yokmu

_AnarChisT_Tr_
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek

Hocam çeşitli başlıklar altında neredeyse bütün 1. sınıf öğrencilerden alıyorlar o parayı.

Bende verdim sonradan öğrendim ki öğrenci işlerinde hazır olan bir dilekçe varmış.O dilekçeyi doldurarak EN BAŞTA o parayı vermiyormuşsun.Sonra aldığım haberlere göre o parayı vermediğin zaman mezun olurken diplomayı alacağın zaman vermediğin o parayı senden sike sike alıyorlarmış.

Dilekçe örneği konusunda bir bilgim yok fakat dediğim gibi EN BAŞTA parayı yatırmadan itiraz edebiliyormuşsun ve öğrenci işlerinde bu itirazlar için hazır bekletilen dilekçe örnekleri mevcutmuş.

Toplam Hit: 632 Toplam Mesaj: 3