folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hard Disk Veri Kurtarma ??

Hard Disk Veri Kurtarma ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikgoz
    acikgoz's avatar
    Erkek

s.a hacılar benim hard diskin kontrol kartı yandı, yandı derken üzerindeki gözle görülür bi devre yandı güç soketinin yanında diskteki verileri kurtarma şansım varmı ??

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Devre tamir edilebiir durumdaysa tamir ettir yoksa bu iş için özel firmalar var ama kurtarmak için çok yüksek ücret talep ediyorlar

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

bu işe yararmı bilemiyorum ama en azında dene biz ogrenmiş oluruz bu program gerçekten cok ii işliyor

R-Studio Network Edition nette bulursun link yok

_AnarChisT_Tr_
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

reaton bunu yazdı:
    -----------------------------

bu işe yararmı bilemiyorum ama en azında dene biz ogrenmiş oluruz bu program gerçekten cok ii işliyor

R-Studio Network Edition nette bulursun link yok

-----------------------------

adam donanımsal bir problemden bahsediyor cihaza ulaşamadığı aşikar. hocam aynı harddiskten bulman lazım model felan tamamen aynı olmalı onun kartı söküp arızalı olana takarsan sorunu çözersin bu en düşük maliyetli olanıdır daha cüzi bişey arama.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

düzgün, net bi fotosunu çek kartın koy buraya yardım etmeye çalışayım

yada pm at

bide hdd nin tam modelini yaz

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

aynı model  bir HDD ile kartlarını  değiştir  problem  ortadan 75%  kalkacaktır,  sektör üstünde  fiziksel  bir hasar olma durumu  çok düşük. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
Toplam Hit: 1546 Toplam Mesaj: 6