folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hard Disk Veri Kurtarma (Ankara)

Hard Disk Veri Kurtarma (Ankara)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

arkadaşlar maxtor harici hard diskim var genelde pc de takılı olurdu ve hiç taşımazdım bi kez aldım kuzenime götürdüm götürmez olayım eve getirdim çalıştım bilgisayarım görüyo ama tanımıyo şuan... harddiskten olmaması gereken bi ses vs gelmiyo eskisi gibi bağlıyorum ışığı yanıyo duruyo öle hani sıkıntısı sadece kablo girişiyle alakalı falanda olabilir sanırım..

sorunu halletmem için iki seçeneğim var

-garantiye yollamak (direk yenisini yolluyolar veri kurtarma gibi bişey söz konusu değil)

-bi bilgisayarcıda veri kurtarmak (nası olucak bilmiyorum ama garanti kapsamından çıkacak ona emnim sadece =))

neyse asıl mesele şu Ankarada bu verileri kurtarabiliceğim neresi var tanıdık eş dostu olan varmı? direk garantiye yolla altı üstü resim müzik demeyin vefat eden babaannemin falan birsürü resmi var kurtarmam çok önemli =/

Zugzwang
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

zndmn bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar maxtor harici hard diskim var genelde pc de takılı olurdu ve hiç taşımazdım bi kez aldım kuzenime götürdüm götürmez olayım eve getirdim çalıştım bilgisayarım görüyo ama tanımıyo şuan... harddiskten olmaması gereken bi ses vs gelmiyo eskisi gibi bağlıyorum ışığı yanıyo duruyo öle hani sıkıntısı sadece kablo girişiyle alakalı falanda olabilir sanırım..

-garantiye yollamak (direk yenisini yolluyolar veri kurtarma gibi bişey söz konusu değil)

-bi bilgisayarcıda veri kurtarmak (nası olucak bilmiyorum ama garanti kapsamından çıkacak ona emnim sadece =))

neyse asıl mesele şu Ankarada bu verileri kurtarabiliceğim neresi var tanıdık eş dostu olan varmı? direk garantiye yolla altı üstü resim müzik demeyin vefat eden babaannemin falan birsürü resmi var kurtarmam çok önemli =/

ubuntu ile bi bak windows da görmüyor olabilir o şekilde dosyalarini cekebilirsin. (Cins yorum yapmayın arkadaşım yaşadığı için söylüyorum)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

FiL3MAN bunu yazdı:

ubuntu ile bi bak windows da görmüyor olabilir o şekilde dosyalarini cekebilirsin. (Cins yorum yapmayın arkadaşım yaşadığı için söylüyorum

doğru demişsin hocam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

FiL3MAN bunu yazdı:

ubuntu ile bi bak windows da görmüyor olabilir o şekilde dosyalarini cekebilirsin. (Cins yorum yapmayın arkadaşım yaşadığı için söylüyorum)

hocam ubuntu nerden bulabilirim ki hiç bi arkadaşım yok kullanan =)

Zugzwang
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

Bana özelden ulaş yardımcı olmaya çalışayım ankaradayım

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Hiren boot cd isini gorur.Yazdir cd ye kullan..

Indirmek icin tikla

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

pardus veya ubuntu ortamında aç görür

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seref45
    seref45's avatar
    Erkek

zndmn bunu yazdı:

hocam bi bak istersen buraya benzer sorunum vardı mürit arkadaşlar yardımcı olmuştu.

http://www.tahribat.com/Forum-Tasinabilir-Harddiskten-Ses-Geliyor-Yardim-130642/

Toplam Hit: 2108 Toplam Mesaj: 8