Hard Diski Kayıpsız Bölme
-
arkadaşlar durumu direk özetliyorum bilgisayarımı ilk aldığımda Cnin 232 Dnin 221 gb hacmi vardı bide 11 gb gizli kurtarma bölümü var vista var içinde herneyse şuan benim D sürücüm arşivden dolayı ağzına kadar dolu C:de 150 gb boş yer var ben C yi 100 gb Dyi 353 gb yapma istiyorum format atarken bunu yapmak mümkün ama arşivimi yedekleyecek bir yedek harddiskim yok o yüzden verilerim kaybetmeden bu işlemi yapmam mümkün mü bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.
-
hocam pin ayarları tam mı yani en iyisi mi?
düzenleme:pin ayarı demiyim de jumper ayaro
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam pin ayarları tam mı yani en iyisi mi?
-----------------------------pin ayarı ne demek hocam :S
-
master/slave diye geçiyor pardon
-
master/slave diye geçiyor pardon
-----------------------------bu konuda hiçbir bilgim yok hocam
-
Partition Magic ya da Acronis Disk Director ile bölebilirsin.
Bir de Bilgisayarım>Özellikler>Yönet depolama kısmında birim küçült ayır vs. ordan da yapabilme şansın var.
-
partition magic var kullan bak onu
düzenleme:arkadaş vermiş yukarıda pardon memento
-
partition magic var kullan bak onu
-----------------------------hiç veri kaybetmem değil mi? ayrıca son srüüm linki falan varsa paylaşırsanız sevinirim
edit:8.05 sürümünü buldum 2008de paylaşılmış win 7de sorun çıakrır mı acaba
-
Memento_mori bunu yazdı:
Partition Magic ya da Acronis Disk Director ile bölebilirsin.
Bir de Bilgisayarım>Özellikler>Yönet depolama kısmında birim küçült ayır vs. ordan da yapabilme şansın var.
-----------------------------partition magic windows 7de çalışmadı diğerini deniyecem
-
-
kompetan bunu yazdı:
Bu konuyu açtığın iyi oldu.
Yeni laptop aldım herşey C:\\ de ikinci bir sürücü bölmemişler, bölmem lazım, programsız bölmek mümkün mü?
-----------------------------kompetan bunu yazdı:
Bu konuyu açtığın iyi oldu.
Yeni laptop aldım herşey C:\\ de ikinci bir sürücü bölmemişler, bölmem lazım, programsız bölmek mümkün mü?
-----------------------------aynı mantık hocam Acronis Disk Director programı çok kullanışlı hemencecik halloldu öneren ve yardımcı olan arkadaşlarada teşekkür ediyorum