Hard Diskimde Ne Sorun Var
-
-
Hocam, harddisklerde belli oranlarda hata oluşumu, read errorlar, ısı değişiklikleri normaldir...
Fakat hdd test programlarının tamamı, bunu bi hata olarak gösterdiğinden dolayı, her an lan hdd bozulacakmı tarzında bi tedirginliğe yol acmaktadırlar insan psikolojisi üzerinde...
Tavsiyem en kısa zamanda o programı kaldırman, çünkü diskinde bi sorun yok...
Tecrübe ile sabittir :)
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hocam, harddisklerde belli oranlarda hata oluşumu, read errorlar, ısı değişiklikleri normaldir...
Fakat hdd test programlarının tamamı, bunu bi hata olarak gösterdiğinden dolayı, her an lan hdd bozulacakmı tarzında bi tedirginliğe yol acmaktadırlar insan psikolojisi üzerinde...
Tavsiyem en kısa zamanda o programı kaldırman, çünkü diskinde bi sorun yok...
Tecrübe ile sabittir :)
-----------------------------kardeş o zaman sana güzel bi sorun.
2003 server
xp kurulu makinemde.
c d ve e sürücüm var.
bunları yaptıktan sonra olfugunu düşünüyorum 2 parteyşındı 3 parteyşın yaptım ondan sonra oldu karde.
şimdi müzik dinliyorum kardeş tmm mı.
dergilerde aldıgım cd leri yada herhangi bir cd takıyorum ve. ve cd içindeki beğendiğim videoyu cd den bilgisayara çekmeye başladıgım anda ses düzenim bozuluyor. ses gidip gidip geliyor. bende hard diskten oldugunu düşündüm kardeş.

http://img266.imageshack.us/img266/1607/hdnarkozmrtmh6.png
-----------------------------üstteki resimde sarı olan yere tıklamışım gözükmemiş. sizce bir sorun yok mu hard diskimde...
-
Hocam söylediğin şey, anakartından olabilir, driverlarından olabilir, virüsden olabilir, yüklediğin programlardan olabilir, ide kablosundaki sorundan bile olabilir, ama hdd den olma ihtimali gerçekten düşük.
Kaldıki o disk sağlam gözüküyor o sarıyla gösterdiğin yerde de hiç bi sorun yok
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hocam söylediğin şey, anakartından olabilir, driverlarından olabilir, virüsden olabilir, yüklediğin programlardan olabilir, ide kablosundaki sorundan bile olabilir, ama hdd den olma ihtimali gerçekten düşük.
Kaldıki o disk sağlam gözüküyor o sarıyla gösterdiğin yerde de hiç bi sorun yok
-----------------------------
eyw kardeş.o zaman yeniden bi sistem yükliyim. temiz bi bilgisayar haline gelsin.
eyw saol ;)
direkt kaldırıyorum programı sinirlerimi bozdu valla bu program