Hard Disk'imdeki Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

hard disk'imdeki dosyalar programlar, image formatında. dosyaları cd'ye çekmek istediğimde nero veya imgburn programları kullanıyorum ama hata verdi. ben de ya programdan ya da dvd sürücüsünde sorun olduğunu düşünmüştüm. bugün fark ettim ki hard disk'imden kaynaklı. şöyle ki o sürücüdeki herhangi bir image dosyasını yazdırmaya çalıştığımda hata verdi. ağ bağlantımdaki diğer pcden deneyeyim dedim, o da hata verdi. bir yere kadar gelip sonra sorun oluşturuyor.

ama image'lı dosyaları sanal sürücüsünde açabiliyorum. açılıyor. fakat masaüstüne bile o dosyayı kopyalayamıyorum. haliyle cd'ye de yazdıramıyorum.

bu durumda ne yapmam gerekiyor? yardım bekliyorum.

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    Darkparadise bunu yazdı

hard disk'imdeki dosyalar programlar, image formatında. dosyaları cd'ye çekmek istediğimde nero veya imgburn programları kullanıyorum ama hata verdi. ben de ya programdan ya da dvd sürücüsünde sorun olduğunu düşünmüştüm. bugün fark ettim ki hard disk'imden kaynaklı. şöyle ki o sürücüdeki herhangi bir image dosyasını yazdırmaya çalıştığımda hata verdi. ağ bağlantımdaki diğer pcden deneyeyim dedim, o da hata verdi. bir yere kadar gelip sonra sorun oluşturuyor.

ama image'lı dosyaları sanal sürücüsünde açabiliyorum. açılıyor. fakat masaüstüne bile o dosyayı kopyalayamıyorum. haliyle cd'ye de yazdıramıyorum.

sanal sürücüden tekrar isolarını alsana ? harddiskin bozuksa iso ları flashdiske falan al

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi
    freudSusHaksizsin bunu yazdı
    Darkparadise bunu yazdı

sanal sürücüden tekrar isolarını alsana ? harddiskin bozuksa iso ları flashdiske falan al

onu düşündüm ama acaba dosyaları gösteriyor da sadece gösteriyor mu? yani hatalı olabilir mi? çünkü sanal sürücü mü açarken baya bi kasma yapıyor, normalde böyle bi durum hiç olmuyor. image alsam bile sıkıntılı olabilir. ama yine de deniycem şimdi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bendede aynı sotun var dosyaları başka bir hardiske almak için terracopy programı olması gerekıyor

terracopy olmadan dosyaları kopyalarken problem çıkartıyor terracopy pro portable upload limmi ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi
    zalimadam bunu yazdı

bendede aynı sotun var dosyaları başka bir hardiske almak için terracopy programı olması gerekıyor

terracopy olmadan dosyaları kopyalarken problem çıkartıyor terracopy pro portable upload limmi ?

zahmet olmazsa lütfen :)

şu anda iş yerinde olduğum için ve müşteriler olduğu için yapamıyorum.

ama yarın Disk'te hata denetimi yapıcam. bu bir işe yarar mı sizce?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Darkparadise bunu yazdı

zahmet olmazsa lütfen :)

şu anda iş yerinde olduğum için ve müşteriler olduğu için yapamıyorum.

ama yarın Disk'te hata denetimi yapıcam. bu bir işe yarar mı sizce?

bir sonuç çıkacağını sanmıyorum benım diski taratmadığım program kalmadı hepsi sağlam diyor ama disk sorunlu

bu aradada terracopy full.

kopyala dedikten sonra sağ tıklaıp yapıştır dedinmi terracopy ilemi yoksa normalmi kopyalayayım diye soruyor

hata koruması olduğundan dosayayı bozmadan geçte olsa kopyalıyor

http://www.dosya.tc/server6/mUxCOx/TeraCopyProv2.3.exe.html

zalimadam tarafından 22/Nis/13 14:08 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 731 Toplam Mesaj: 6