Harddisk Alıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek

beyler bi arkadaş 250 gb dahili harddisk satıyo 30 liraya almayı düşünüyorum ama bi sizlere danışayım dedim. sizce uygunmu ? yada burdan daha ucuza satan varmıdır ?  

Tek isteğim MiaD'ımın dolması .. cart curt.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

30tl uygundur. sata falan ise daha da uygundur. Parayı vermeden evvel HDtune idi galiba adı. Bu program ile bad sector taraması yaptır ki HDD nin  diski üzerinde bozuk yer varmı tarasın. Taradı mesela sağlam ise bütün kutular yeşil gösterir. Kırmızı gösterirse bazılarını o sectörler okunamıyordur. Bozuktur yani. O şekilde de kullanırsın . İki parçaya böler o bozuk yeri kullanmazsın. Biraz araştırıp öğrenmen gerekir falan filan işte gerek yok yani bozuk kısım varsa alma. He diyelim yok. Son olarak da 50-100gb bişeyler kopyalamaya bak sorunsuz kopyalarsa al yoksa alma :) bilmem anlatabildim mi...

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

30tl uygundur. sata falan ise daha da uygundur. Parayı vermeden evvel HDtune idi galiba adı. Bu program ile bad sector taraması yaptır ki HDD nin  diski üzerinde bozuk yer varmı tarasın. Taradı mesela sağlam ise bütün kutular yeşil gösterir. Kırmızı gösterirse bazılarını o sectörler okunamıyordur. Bozuktur yani. O şekilde de kullanırsın . İki parçaya böler o bozuk yeri kullanmazsın. Biraz araştırıp öğrenmen gerekir falan filan işte gerek yok yani bozuk kısım varsa alma. He diyelim yok. Son olarak da 50-100gb bişeyler kopyalamaya bak sorunsuz kopyalarsa al yoksa alma :) bilmem anlatabildim mi...

eyvallah hocam anladım saol :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

30 tl çok uygun valla bulursan banada ayarla hocam kaç haftadır arıyorum :D

ayrıca hard disk sentiel diye bi program var burdan da badsectör varmı yokmu bakabilirsin harddiskin sağlığınada bakabilirsin ayrıca

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

dahada bulursan pm atarmısın hocam beleş gibi birşey 

ama dikkat (bet sektör) olmasın :)

en kolay yolu bölümlemeden bir format at anlaşılır zaten

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek

başka bulursam burdan haberdar ederim milleti :))

Toplam Hit: 564 Toplam Mesaj: 6