Harddisk Bölümü Kayboldu
-
Arkadaşlar şimdi format attım ve 2 bölüme ayırdım harddisk'i aşağıdaki resim format attıktan sonra CD yi takınca çıkan ekran. Ama sorun şu ki PC'yi açıp Bilgisayarım'a girince Yalnızca "Local Disk (C:) 59 GB" görünüyor yani diğer kısım görünmüyor ve görünen kısım Primary olarak. System (89GB) ise görünmüyor İşletim Sistemini Primary'e yüklemiş nasıl bi iştir anlamadım. Driver vs. hepsini indirip kurdum. CD'yi takıp Win 7 tekrar yüklemeye başlayınca Harddisk'in diğer kısmı görünüyor ama çıkartınca yine kayboluyor.

-
yazıyı tam anlamadım ama diske isim vermeyi denedinmi
-
Administrative Tools tan Computer Management a girip storage ye tıkla, orda gormen lazım diskini, ona bi sürücü harfi ata.
-
kurulumu nasil yaptin. direk cd yi takip on yuklemeden mi kurdun sistemi yoksa boottan mı kurdun
-
1 - görünmeyen "I" bölümü silip, yeniden biçimlendirmeyi denesen ?
2 - bilgisayarım - yönet - disk yönetimi. görünmeyen kısım oradan görünür hale gitirilebilir. (20gb kaybolmuştu benim, buradan halletmiştim)
-
denetim masası disk yöneteminden disk'e harf atanmamıştır oraya bir harf ata orası gözükücek
-
en basit yönetem
bilgisayarıma satıkla yönet de sodlaki listede depolamanın altında disk yönetimi var ona tıkla muhtemeln system (c) yazan bir bölüm ve solunda harfi olmayan bir bölüm görüceksin harfi olmayan bölüme sürücü harfi ve yolu değiştire tıklayıp bir harf aticaksın.