Harddisk Bölümü Kayboldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Arkadaşlar şimdi format attım ve 2 bölüme ayırdım harddisk'i aşağıdaki resim format attıktan sonra CD yi takınca çıkan ekran. Ama sorun şu ki PC'yi açıp Bilgisayarım'a girince Yalnızca "Local Disk (C:) 59 GB" görünüyor yani diğer kısım görünmüyor ve görünen kısım Primary olarak. System (89GB) ise görünmüyor İşletim Sistemini Primary'e yüklemiş nasıl bi iştir anlamadım. Driver vs. hepsini indirip kurdum. CD'yi takıp Win 7 tekrar yüklemeye başlayınca Harddisk'in diğer kısmı görünüyor ama çıkartınca yine kayboluyor.

a

a

İmza...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

yazıyı tam anlamadım ama diske isim vermeyi denedinmi

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    Administrative Tools tan Computer Management a girip storage ye tıkla, orda gormen lazım diskini, ona bi sürücü harfi ata.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

kurulumu nasil yaptin. direk cd yi takip on yuklemeden mi kurdun sistemi yoksa boottan mı kurdun

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

1 - görünmeyen "I" bölümü silip, yeniden biçimlendirmeyi denesen ?

2 - bilgisayarım - yönet - disk yönetimi. görünmeyen kısım oradan görünür hale gitirilebilir. (20gb kaybolmuştu benim, buradan halletmiştim)

spear
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

denetim masası disk yöneteminden disk'e harf atanmamıştır oraya bir harf ata orası gözükücek

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

en basit yönetem

bilgisayarıma satıkla yönet de sodlaki listede depolamanın altında disk yönetimi var ona tıkla muhtemeln system (c) yazan bir bölüm ve solunda harfi olmayan bir bölüm görüceksin harfi olmayan bölüme sürücü harfi ve yolu değiştire tıklayıp bir harf aticaksın. 

Toplam Hit: 1845 Toplam Mesaj: 7