Harddisk Kafa Atma Sorunu
-
Arkadaşlar laptopun harddiski değişti daha önce normal harddisk sesi geliyordu. Fakat artık 15 saniye ile 30 saniye arasında sürtme sesi geliyor tık tık die kafamı atıyor şimdi. Nasıl anlarım garantiye vercem ürünü . aynı üründen evde bir adet daha var ondan bu ses gelmiyor.laptop acer 4820TG
-
hemen vr garantiye. bekleme hacı.
-
aynı problem benim hard disktede var. birşeye tıkladıgımda. Donuyor 2-3 sn bilgisayar hızlanma sesi geliyr. hard diskten sonra tık diye vites yükseltip devam ediyor :D sonunda elimde kalacak :D
-
Kafa atma sorunlarında harddiski garanti sürecinde değişimi olacağını sanmıyorum.
-
3 ayda bir hdd yakan biri olarak hdd ilk kafa atmaya başladığı anda hemen yedeklemelerini yap
tavsiye :)
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------
Kafa atma sorunlarında harddiski garanti sürecinde değişimi olacağını sanmıyorum.
-----------------------------2011 yılı içinde 2 tane sıfır değişim 1 tane onarım yaptırdım :)
-
başlığı okuyunca bende sinirden harddisk e gerçekten kafa atıyorsunuz zannettim :D
-
Gittim servise verdim kafa atıo dedim :D ilk aldığımda içinde office2010 yüklüydü harddsşk değişimi sonrası 2007 yüklemişler bunuda belirttim. 2007 kaldır 2010 yükle uzun iş
-
Beyler servise verdim herşey güzel hoş. laptopu ilk aldığımda içinde office 2010 yüklüydü harddisk değişimi sonrası 2007 yüklediler 1 hafta geçmeden kafa sorunu ile geri verdim. servis kaydına bakıorum yine hdd değişmiş ve içinde office 2007 yüklüymüş aldığım laptopun kutunsa içinde office 2010 yüklüdür yazıyor. adma yok 2007 yüklü diyor. elimdeki bu kanıtla gidip kapak yapıcam teknik servis elemanına . Diorumki aynı laptoptan 1 adet daha var evde ondada 2010 yüklüydü olamaz öyle bişey diyor. Sinirlendim şimdi
-
archair23 bunu yazdı:
Beyler servise verdim herşey güzel hoş. laptopu ilk aldığımda içinde office 2010 yüklüydü harddisk değişimi sonrası 2007 yüklediler 1 hafta geçmeden kafa sorunu ile geri verdim. servis kaydına bakıorum yine hdd değişmiş ve içinde office 2007 yüklüymüş aldığım laptopun kutunsa içinde office 2010 yüklüdür yazıyor. adma yok 2007 yüklü diyor. elimdeki bu kanıtla gidip kapak yapıcam teknik servis elemanına . Diorumki aynı laptoptan 1 adet daha var evde ondada 2010 yüklüydü olamaz öyle bişey diyor. Sinirlendim şimdi
-----------------------------bi office için uzatma işi hocam sende bulmuşun am. kılsızını arıyon... Bi yerden indir fuller var internette yükle gitsin. Kasma zittir et.
-
tahref156 bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------bi office için uzatma işi hocam sende bulmuşun am. kılsızını arıyon... Bi yerden indir fuller var internette yükle gitsin. Kasma zittir et.
-----------------------------hocam full var orjinal aldık serial girip orjinal yapmak varken neden sil tekrar kur zahmet yapayım hakkım bu benim :D