folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Harddisk Kafa Atma Sorunu

Harddisk Kafa Atma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Arkadaşlar laptopun harddiski değişti daha önce normal harddisk sesi geliyordu. Fakat artık 15 saniye ile 30 saniye arasında sürtme sesi geliyor tık tık  die kafamı atıyor şimdi. Nasıl anlarım garantiye vercem ürünü . aynı üründen evde bir adet daha var ondan bu ses gelmiyor.laptop acer 4820TG

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hemen vr garantiye. bekleme hacı.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

aynı problem benim hard disktede var. birşeye tıkladıgımda. Donuyor 2-3 sn bilgisayar hızlanma sesi geliyr. hard diskten sonra tık diye vites yükseltip devam ediyor :D sonunda elimde kalacak :D

Dur be kadınnnn....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Kafa atma sorunlarında harddiski garanti sürecinde değişimi olacağını sanmıyorum.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

3 ayda bir hdd yakan biri olarak hdd ilk kafa atmaya başladığı anda hemen yedeklemelerini yap

tavsiye :)

whoobay bunu yazdı:
    -----------------------------

Kafa atma sorunlarında harddiski garanti sürecinde değişimi olacağını sanmıyorum.

2011 yılı içinde 2 tane sıfır değişim 1 tane onarım yaptırdım :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

başlığı okuyunca bende sinirden harddisk e gerçekten kafa atıyorsunuz zannettim :D

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Gittim servise verdim kafa atıo dedim :D  ilk aldığımda içinde office2010 yüklüydü harddsşk değişimi sonrası 2007 yüklemişler bunuda belirttim. 2007 kaldır 2010 yükle uzun iş 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Beyler servise verdim herşey güzel hoş. laptopu ilk aldığımda içinde office 2010 yüklüydü harddisk değişimi sonrası 2007 yüklediler 1 hafta geçmeden kafa sorunu ile geri verdim. servis kaydına bakıorum yine hdd değişmiş ve içinde office 2007 yüklüymüş aldığım laptopun kutunsa içinde office 2010 yüklüdür yazıyor. adma yok 2007 yüklü diyor. elimdeki bu kanıtla gidip kapak yapıcam teknik servis elemanına . Diorumki aynı laptoptan 1 adet daha var evde ondada 2010 yüklüydü olamaz öyle bişey diyor. Sinirlendim şimdi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:

Beyler servise verdim herşey güzel hoş. laptopu ilk aldığımda içinde office 2010 yüklüydü harddisk değişimi sonrası 2007 yüklediler 1 hafta geçmeden kafa sorunu ile geri verdim. servis kaydına bakıorum yine hdd değişmiş ve içinde office 2007 yüklüymüş aldığım laptopun kutunsa içinde office 2010 yüklüdür yazıyor. adma yok 2007 yüklü diyor. elimdeki bu kanıtla gidip kapak yapıcam teknik servis elemanına . Diorumki aynı laptoptan 1 adet daha var evde ondada 2010 yüklüydü olamaz öyle bişey diyor. Sinirlendim şimdi

bi office için uzatma işi hocam sende bulmuşun am. kılsızını arıyon... Bi yerden indir fuller var internette yükle gitsin. Kasma zittir et.

🥒
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

tahref156 bunu yazdı:

archair23 bunu yazdı:

bi office için uzatma işi hocam sende bulmuşun am. kılsızını arıyon... Bi yerden indir fuller var internette yükle gitsin. Kasma zittir et.

hocam full var orjinal aldık serial girip orjinal yapmak varken neden sil tekrar kur zahmet yapayım hakkım bu benim :D 

Toplam Hit: 2335 Toplam Mesaj: 10