Harddisk Mi Flash Bellek Mi Mantıklı ?
-
iyi forumlar.
256 gb civarı bir flash bellek ihtiyacım var biraz bakındım sağa sola almışken tam alıyım diye.
Dün akşam da aklıma acaba flash bellek yerine harddisk mi almak daha mı mantıklı olur diye düşündüm.
piyasaya biraz bakındım ama pek fazlabilgi sahibi olmadığım için bu konuda güvenilir marka falan bilemedim pek aşağıdaki ürüne baktım ne dersiniz ?
fikirlerinizi bekliyorum.
-
Hafıza kartıda alabilirsin. Laptoplarda hafıza kartı okuyucu var zaten.
-
disk flashtan hizli olur muhtemelen hocam
disk kutusu + ssd alirsan en güzeli olur.
-
- Sürekli yanında taşıyacaksan ve ufak minik, maskot gibi olsun dersen; usb flash disk veya hafiza kartı.
- Hızlı olsun ve fazla alanı olsun dersen; ssd usb taşınabilir disk
- Yanında fazla taşımayacaksan (sarsıntı!), çekmecede duracaksa, bol alanı olsun ve ekonomik olsun dersen; tanışabilir usb HDDNe alacağın farketmeksizin; yazma/okuma hızlarını kontrol et. Alacağın usb 3.2 bir hdd, yazma hızı usb 3 altında olabilir. Fiyatlarıda ona göre değişir tabii.
-
Bu tarz bir ihtiyaç için genellikle MicroSD kartlar oldukça faydalı oluyor. Düşünülebilir.
-
fikirleriniz için teşekkür ederim hocalar sağolun .
-
Flash belek alirsan dikat et sahteleri trendyol da doludur.. 2tb deyip iki gb 500 tl satiyorlar.. bana da lazimdi 1 tb hdd aldim kucuk tasinmasida kolay... Ben bir flah belek de almayi dusunuyorum ama internet üstunden almamaya çalisacam.