Harddisk Problemi 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Geçenlerde bilgisayarım ile ilgili bi sorunu dile getirmek ve yardım almak amacıyla bir konu açmıştım.1-2 saat önce bilgisayarım tamamen gitti hiç açılmıyordu açılırken disk okuma hatası diyordu.10 dakika önce tv'de canım sıkıldı tekrar deneyim dedim gene olmadı.Kasanın içini açtım harddiske giden kabloları çıkarıp taktım tekrar denedim ve bilgisayar açıldı.Yanlız gene bozulmadan önceki gibi windows yükleniyor yazısını yaklaşık 30 saniyede geçiyor.

Dediğim gibi harddiskke giden kabloları çıkarıp takınca oldu çok sallamaca bir yöntem ile geri gelmesine şaşırdım nasıl kalıcı olarak düzeltebileceğime dahil fikri olan varmı ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

benimde olurdu ama kafa atardı kutuya aldım usb den kullanıyorum hiç sorun çıkarmıyo

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Bir dvd,cd,bellek vs birşeye dosyalarını al tamamen harddiski sil derim sonra kendine göre bölme yapar geri yüklersin

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VagaTroy
    VagaTroy's avatar
    Erkek

hdd nin içindeki diyotlarda sorun olabilir lehimleri de patlamış olabilir

#karipçin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

anlaşılabilirmi dışardan bakılınca diotların patladığı

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

normal düzeydeki kullancı zaten anlamazda dısarıdan bakılınca anlasılacagını sanmıyorum .

bence:

arkdasın dedigi gibi datalarını yedekle sonra,yavaş format at iyice silsin hddnin içinde ne bokum varsa.

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

LOW LAVEL FORMAT

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

format atmadan once bıde bı pcnın tozunu almayı dene komprosörle bi uflet her yerını genellıkle bu tozdan da olabılıyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

LOW LAVEL FORMAT

-----------------------------

Biraz daha açarmısın ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 1072 Toplam Mesaj: 9