Harddisk Problemi Sıyırcam :S
-
500 gb samsung dahili harddisk aldım xp kurdum neyse actım pc yi harddiski harici gordu ve 350 gb ı kullanılıyor olarak gosterıor c ve d olarak. 150 gb ı nerede dedim bilgisayarım yonet disk yonetiminden baktım yesil sekilde ham alan gosterior ordan alan adı vermeye calısıyorum sistem olay gunlugunu ınbceleyın sonra tekrar deneyın dıyor nasıl cozebilirim bu sorunları beyler sımdıden sagolun
-
o ham olarak görünen kısma sağ tıkla biçimlendir gibi bi şey olması lazım, oradan biçimlendir NTFS olarak sonra görür...
-
sistem olay gunlugunu ınbceleyın sonra tekrar deneyın dıyor .
-
harddisklerde jumper ayarı var ilgisi olabilir mi atıyorum 500 gb sığayı desteklemeyen pclere 380 sığa göstermek için falan
-
hdd yi kurarken belirtmemiş olabilirsin c ve d yi bölerken eksik bölmüşsündür normalde yaklaşık 8 GB kadarını kendi alır zaten normaldir bu ama okadar fazla almaz.önemli bilgilerin yoksa sen yeniden windows u orda kurarken c ve d yi silip yeniden böl ama bu sefer bölerken dikkat et yazdığın rakamlara.
-
Sorunun çözümü çok basit.. Sakın format'a falan yönelme..Jumper'i çek dene düzeldiğini göreceksin.
-
jumper ı cıkarıp taktım yine olmadı ya.
-
jumperin yerini değiştir limite takmış olabilirsin
Toplam Hit: 1284 Toplam Mesaj: 8