Harddisk Sorusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

pc yetmiyo flashlar kesmiyo :)

evet hocalar harddisk alıcam ama ne yapsam bilemedim

bilgisayar baya bi eski sata olmuyo dahililerde öbürü oluyor, taşınanı dandikdir elinde patlar diyorlar :S

dahililer sorun çıkartır yanar eder diye korkuyorum belki 2 harddisk yeri bile yoktur bakmadım

yani harici alsam daha iyi dimi? birde westerni nasıl bilirsiniz ucuz bunu al gitsin ??
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    en son 250 gb veri kaybı yaşadıktan sonra biraz bakmıştım nette wd ye iyi diyolar kullananlarda memnun fikir olur belki.. haa bide dikkatimi çekti 100 lira civarı wd ler nedense 320gb falan keşke daha büyük kapasiteli olsaydı :| belki benim baktıklarım hep öyledir denk gelmiştir ama denk gelirse alacak gibiyim şart oldu..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek
    Seagate 1,5 tb lik yapmış.Hepsiburada.com 290 falan

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Dark_Elf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Seagate 1,5 tb lik yapmış.Hepsiburada.com 290 falan
    -----------------------------
    278 kargo fln 285 e gelir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 833 Toplam Mesaj: 4