Harddisk Ucusta Neler Yaparim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Selam murit/e ler

su an knoppix live ile yaziyorum klavyede turkce karakterler yok.

simdi benim bu harddisk ariza verecekti fazla sallamadim , gotumde iyi patladi. 2 bolum vardi C ve D seklinde ntfs bicimlendirme.

bugun ben pedere verdim pc yi isyerinde at diye knoppix den , D den bazi seyleri atmis ancak eve geldigimizde D`de ucmus. Linux uzerinden ntfsfix gibi seyler kullandim baska oneriniz var mi? Hirens boot cd bende donanim uyumsuzlugu cikardi harddiskten dolayi baska turlu onerileniriz varsa sevinirim sabaha kadar acigim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

updullah.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozzy41g
    ozzy41g's avatar
    Erkek

harddiski harici olarak bağla bilgisayara, getdataback ile kurtarmayı dene.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam altta verdiğim program ile partition table ı yeniden oluşturmayı denermisin:

http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk

knoppix in içinde entegre olarak geliyor olması lazım.

torpedo_XL tarafından 27/Ara/13 04:32 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam diskimi nasil kurtardigim konusunda dokumani paylaşacam bugun yarin,iyi oku :)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 854 Toplam Mesaj: 5