Harddisk'i Görmüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

arkadaşlar bugun beles internet bulmusken windows u guncellim dedim guncelledikten sonra yeniden baslattim windows basliyor ekraninda kaldi bende power tusuyla zorla kapama yapip tekrar actim bu seferde leptop hdd yi gormuyor actigim zaman pc yi kulagimi dayadim hdd ye 2 /3 kere bi ses veriyor baska bisi yok tahminim motorun kafasi vuruyor ama size bi sorim dedim. telefondan yaziyorum turkceye uzak bir yazi oldu ama mazur gorun simdiden tesekkurler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

hardiski çıkar masanın üstüne yatay Dikleme şekilde vur geri tak kafa vuruyorsa eger bunu yap tek sefer vur çok sert vurma çokda yumuşak vurma orta derece bir vuruş yap çalışmazsa gel yanıma eğer kafadansa yazılımla alakalı ise araştır

EcHoLL tarafından 20/Eki/12 18:54 tarihinde düzenlenmiştir

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Çalıştırabilirsen, İçinde Olan Verilerini Hemen Kurtarsan İyi Edersin, Harddiskin Ölme Sinyali Veriyor...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam muhtemelen uzun süre güncelleştirme yapmadığınız için bilgisayarınız güncelleştirme dosyalarını yadırgadı :)

Şaka bir yana, bilgisayarınız başlarken F8 tuşuna basçek yapın. Çıkacak listede Güvenli Kip İle Başlat'ı seçin. Güvenli Kip ile başladığında Windows Update'i açın ve yüklü güncelleştirmeler listesine ulaşın. Oradan en son yüklediğiniz güncelleştirmeleri el ile kaldırın ve bilgisayarı normal bir şekilde yeniden başlatmayı deneyin.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Çalıştırabilirsen, İçinde Olan Verilerini Hemen Kurtarsan İyi Edersin, Harddiskin Ölme Sinyali Veriyor...

calistirsam yapicam arkadaslar pc gormuyor diyorum f8 diyorsunuz gozonuzu sevim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı

hardiski çıkar masanın üstüne yatay Dikleme şekilde vur geri tak kafa vuruyorsa eger bunu yap tek sefer vur çok sert vurma çokda yumuşak vurma orta derece bir vuruş yap çalışmazsa gel yanıma eğer kafadansa yazılımla alakalı ise araştır

yok hocam care etmedi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam "Windows Başlatılıyor" yazısı çıkıyorsa bilgisayar HDD'yi görüyor demektir. F8 Güvenli Kip'e girmeyi denediniz mi?

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek

bad sector yemiştir o büyük ihtimal geçmiş olsun :)

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Hocam "Windows Başlatılıyor" yazısı çıkıyorsa bilgisayar HDD'yi görüyor demektir. F8 Güvenli Kip'e girmeyi denediniz mi?

yok hocam o windows u son görüşümdü resetten sonrabir daha hdd yi gormedi Allahtan cogunun yedegi vardi bi en son yazdigim programin source kodlari vardi o sorun olacak iste

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

hocam benimde basıma benzer bi olay gelmisti hard diski arkadasın bilgisayara takıp sıfırladım komple o zaman görmüştü tekrar windows kurdum

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

:s diske öyle dan dun vurulmaz, mbr kontrol araçları var hirensle falan kontrol et bakalım disk rawda mı görünüyor, dosya sistemi fat32 yada ntfs görünüyorsa başka bir makineye bağla verilerini almaya çalış, alamıyorsan tık tık head crash sesi geliyorsa diğer yolları denersin buna vurmak da dahildildir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 1065 Toplam Mesaj: 11