folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Harddiskim Bozuldu Yardım Edebilecek Var Mı

Harddiskim Bozuldu Yardım Edebilecek Var Mı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

norm birşekilde bilgisayara baglayıo film izlerken yanıt vermiyor dedi cıkardım taktım calısmıyor.ilk taktıgımda bilgisayarımda sadece E surucu gorunuyor bekliyorum bekliyorum sonra kayboluyor. televizyona takıyorum yine aynı gormuyor. sıkıntı sanki yazılımsal gibi ccunku taktıgımda ısıgı yanıyor calışma sesi geliyor. alet hp 500 gb modelini bilmiyorum. ne yapabilirim var mı harddisk tamiri diye birşey onuda bilmiyorum da. gerçekten kurtarmam lazım içinde elimde olmayan fotograflar olması muhtemel. 350 gb film var 3 yıllık emeğim. 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

kutulu 3.5 disk mi

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Holynin bole bise basina geldiydi. Dokuman yazmis bi oku istersen.

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

2,5 galiba prizli değil işte. bi bakayım dokumana

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

holynin yaptıklarını yapabilsem suan burda olmazdım :D:D ama benim sıkıntı yazılımsal gibi geliyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

bir diskin ölmeye yaklaştığını anlamak için disk için health % kaç göstermesi lazım?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Kabloyu değiştirip daha kısa ve kalın olan usb kablolardan kullan bide.

Syntax error..
Toplam Hit: 884 Toplam Mesaj: 8