folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Harddisklerin Türkiye Ve ABD Garanti Süresi

Harddisklerin Türkiye Ve ABD Garanti Süresi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

1 adet Seagate 1 Tb ve 1 Adet Samsung 1,5 Tb arızalı harddiskim var. Geçenlerde benim arkadaşa götürdüm bilgisayar sarf malzemeleri satar kendisi. Kontrol etti, Samsung için bişey diyemem garantisi bitmiş ama, Seagate Türkiyede 2 yıl olan garanti Amerikada 5 yıldır. istersen Amerikaya gönderip garanti kapsamında tamirini sağlayabilirim dedi. Güvenip te veremedim, zira içinde kendime özel dosyalarım var.

Ancak aklıma takıldı. Hakkaten öyle midir? Yani Amerikada 5 yıl mıdır garanti süresi? Ve şayet göndersek adamlar tamir edip geri yollarlar mı?

Fikriniz var mı bu konuda?

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam olabilir. Çünkü piyasadaki özellikle çok tutulan ürünler hep Amerika'dan geliyor. Amerika sınırları dışına çıktığında uluslararası garanti kapsamına giriyor olabilir.

Ayrıca, sorunlu HDD içerisindeki dosyalarınızı farklı bir yere taşımazsanız her halükârda kaybedersiniz. Çünkü gönderdiğinizde her nereye giderse gitsin servis veri kayıplarından sorumlu tutulamaz. Aynı kural dizüstü bilgisayar servisleri için de geçerlidir.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 489 Toplam Mesaj: 2