Harddiskn Medyası Gitti
-
arkadaslar harddiskimin medyası yanmıs samsuıng 80 gb lik di bnmki bde bnde 80 gb maxtor harddisk var onnda baska bi parcası yanmstı ama medyası deil maxtordaki medyayı samsunga takma şansımız varmı
-
eğer takabiliyorsan tak.
-
hdd yi ne sanıyosunuz pek anlamadım :) disk yüzeyine ufak bir toz taneciği bile girdiği zaman zedelenme oluyor.Kaldı ki açıp kafayı değiştireceksin.. Valla yaparsan tamamen gider hdd.Kadıköyde hdd tamiri yapan yerler var.Onlara bi uğra.Fahiş fiyata yapabilirler.belki low level format at düzelir.Olmuyorsa hdd ni sat.İçindeki parçaları faln kullanıyorlar bazıları.En azından para kazanırsın
-
üstüne bi bardak su iç :D:D:D
-
hoja walla bu işin olmazı yok yani hdd ler cok ozel ortamlarda uretılıyor olabılır ama ben daha 20 gun once seagate marka ıkı hdd de kafa degısımı yaptım hem de oda sartlarında kaybedecek bıseyım yok dedım cunku hdd dekı bılgıler cok onemlıydı eger bısey olsaydı en azından 1 degılde 2 hdd den olacaktım cok dıkkatlı bı sekılde sokup taktım kafayı sonuc bılgılerımı kurtardım ve hdd hala calısıyor :D kolay gelsın...ama farklı model ve markalardakı media ların bırbırıne uyacagını sanmıyorum...
-
niksiz in bu konuyla ilgili bi topic i vardı
ona bak yerse değiştir kendin
Toplam Hit: 897 Toplam Mesaj: 6