Harddiskteki Bilinmeyen Bölüm
-
http://i.hizliresim.com/wLrYAz.jpg
burdaki kırmızıyla işaretli olan yer hangi bölüm
-
Önce güncel bir anti virüs ile tüm diskleri tarat, ardından diski aklı başında fdisk yap tekrar bölümle bence,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Önce güncel bir anti virüs ile tüm diskleri tarat, ardından diski aklı başında fdisk yap tekrar bölümle bence,
hocam makine sıfır ilk defa işletim sistemi kurdum ve bu bölüm hiç silinmiyor -
Kurtarma alanı gibi bir yer mş ayırmışlar acaba, başka disk yönetim programları ile dene bi,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Kurtarma alanı gibi bir yer mş ayırmışlar acaba, başka disk yönetim programları ile dene bi,
ilk başta sistem kurarken vardı ve silinmiyordu bu kısım anlamadım bunu bunun üzerinde ssd var onun için mi diye düşünmüştüm -
hocam o bölüm recovrn yeri, yanı sılmeye kalkarsan sılınır bu seferde boot tan pcne onarma format atamazsın. onu sılıp ne yapacaksın! nasıl sılecem dıyorsan format cd disk bıcımlendırme kısmında silersin
-
Hirenle mbr kayıtlarını filanda düzelt bence en sağlıklısı o
-
eğer önemli şeylerim yok diyorsan hiren boot cd ile diski bi formatla sonra yeniden kur bakalım olacakmı
-
adama bunu yazdı
hocam o bölüm recovrn yeri, yanı sılmeye kalkarsan sılınır bu seferde boot tan pcne onarma format atamazsın. onu sılıp ne yapacaksın! nasıl sılecem dıyorsan format cd disk bıcımlendırme kısmında silersin
hocam şimdi bu makine freedos geldi bunlarda recovery kısmı oluyor mu yani bu o bölüm mü
-
FAT32 imiş. Sürücü harfi atayabilirseniz içindekileri görebilirsiniz.