Hardware Keylogger Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

Müridler hardware keylogger yapıyorum ama bie iki şey sormam gerekiyor,

ilk olarak hardware keyloggerda ekran görüntüsü alabilme gibi bi şansım varmı? veya donanımsal olarak belli zaman aralıklarında ekran görüntüsü alabilmemi sağlayacak bir cihaz varmı yapılabillirmi ?

ikinci olarak karşılıklı konşma (msn,facebook) gibi ve girilen internet sitelerinden ekran görüntüsü vs alabilirmiyim.

son olarak ctrl+c işlemiyle kopyalanan şeyleri bilmem mümkünmü?

kullanma amacıma gelince bundan öncede bir keylogger tavsiyesi istemiştim kendi bilgisayarıma kurmak için. antivirüsü kapatmak zorunda oldğm için bilgisayara virüs trojan vs girmişti. şimdi bana lazım olan özellikleri aslnda bir çok program veriyor. ama antivirüsü kapatmak zorunda oldğm için (birde keyloggerların güvenilirliği zaten aman aman benim mailime gönderiosa yazan kişininde mailine gönderebilir ve kötü bir anım var tam olarak bu konuda) software keylogger istemiyorum.

eğer varsa güvenilir ebeveyn programları işte konuşmaları girilen siteleri ekran görüntüsü falan alabilen onlarda işimi görür. 

ana soruya gelicek olursak hardware olarak yukardaki özellikleri vericek bir keylogger yapılabilirmi? illaki keylogger diye düşünülmesin keylogger klavye bazlı oldğu için istediğim şeyleri yapabilmesi pek mümkün durmuyor ama başka bir cihaz yapılabilrmi ? işlemciye yada anakarta bağlanabilecek falan..

bilgili arkadaşlar varsa fikirlerini benimle paylaşsınlar :)

Toplam Hit: 1183 Toplam Mesaj: 1