Harekat In Sesi
-
mürid kardeşlerim sizce yapılcak bu sınıötesinin böyle sürekli tvlerde dönmesi operasyonun gizliliğini kaldıyıomu sizce. operasyonlar böyle sessiz olmalı. su an pkk lılar kamplarından daha iç kesimlere kacma ihtimalleri yüksek deilmi en cok korktuğum şeylerden birisde sınırı geçtikleri zaman o şerefsizlerin inlerinde olmaması. siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında sizce sürekli tvlerde gösterilmesi operasyonun gizliliğini etkilermi ?
-
Zamanında Posta Kazetesi Sinirimi Bozan Bir Manşet Atmıştı "Amerikadan İzin Alında KAndil Dağı Türk F16 ları Tarafından Bombalanacak" Diye Ben Bunu Yazanın Türklüğünden Şüphe Ederim Neyse Konu Bu Değil Konu Küfür Etmiyeceğim. Konu Medya Medya Dediğin Şey Reyting Yapacağını Bilse Anasını Koyar Ekrana +18 Bölümlerle.. Bu Adamlar Ülke Menfaatini DÜşünmez Tabiki Ülke Menfaatini Düşünen Vardır Ama Şuda Bilinirki İstisnalar Kaideyi Bozmaz...
-

i$in boku cikti artik.
yapilacak olsaydi $imdiye kadar yapilirdi -
Gladio apüşün resmi silinmş yollasana abi..
-
aynen gladio resim anlatıyo herseyi reyting uğruna yapılan bu şeylerden bazen vazgecmeliyiz. ülkemizin menfaatleri her zaman öncelikli olması olması lazım
-
siz türkiyeyi ne sanıyorsunuz. devlet istemese medya o haberleri verebilir mi ?
merak etmeyin o haberlerin verilmesini devlet istiyor, ondan veriliyor. gizli bişey isteseler başbakan çıkıp konuşur mu,
hadi konuşmasını medya vermedi diyelim. zaten bi sürü muhbir var içimizde, daha çabuk duyarlar. ama bu şekilde bazı yerlere mesaj veriliyor.
-
Harekatı psikolojik olarak yapıyolar önce..Türkiyeye sızma sadece Iraktan olmuyo biliyosunuz Suriye falanda var..
-
güzel kardeşlerim abilerim böyle operasyon olur, olur ama ancak tusunaminin vuruduğu endonezya ya yardım operasyonu olur. bana kalırsa bunlar amerikaya yardıma gidecek bu hızla. zamanında da koreye askeri zart diye yollamıslardı. şimdi de amerikaya mehmetçiği feda etcekler. artık bu iş buraya geldi çünkü
Toplam Hit: 1633 Toplam Mesaj: 8